Έως και τις 31 Αυγούστου 2020 παρατείνεται η ισχύς των προσωρινών περιοριστικών μέτρων στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων, με νέα ΚΥΑ των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε το υπουργείο Παιδείας, σημειώνοντας παράλληλα ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι ΚΥΑ για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, για τους περιορισμούς του αριθμού των ατόμων σε γάμους, βαπτίσεις και άλλες τελετές, καθώς επίσης και για την αναστολή θρησκευτικών τελετών που πραγματοποιούνται μέσω διενέργειας πομπής.

Στο τραπέζι και νέα μείωση καλεσμένων σε γάμους, βαφτίσεις και δεξιώσεις

ekklisia867

Ο κ. Γώγος μιλώντας χτες σε πρωινή εκπομπή αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι στο τραπέζι η λήψη επιπλέον μέτρων στις περιοχές που είναι στο “κόκκινο”, όπως και στην Αττική που η άνοδος των κρουσμάτων είναι ανησυχητική, αναφέροντας ότι αν το απαιτήσει η κατάσταση που διαμορφώνεται και ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, υπάρχει πιθανότητα να ληφθούν μέτρα, όπως η περαιτέρω μείωση του αριθμού των προσκεκλημένων σε γάμους και γλέντια.

“Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο αριθμός των θετικών εισαγομένων κρουσμάτων είναι χαμηλός. Σε κάθε περίπτωση οι συμπτωματικοί υποβάλλονται σε τεστ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκρύπτονται κρούσματα”.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός – Γώγος για εμβόλιο Οξφόρδης: Έτσι θα αποκτηθεί η ανοσία της αγέλης
Επόμενο άρθροΜήπως αν έλεγε ο Τσιτσιπάς: «Παιδιά, μη κάνετε το λάθος που έκανα» μας άγγιζε περισσότερο;