Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε χρόνο για διακοπές και χαλάρωση και απέδειξε ότι οι κανόνες κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού μάλλον δεν ισχύουν για τον ίδιο.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, μετά τις επισκέψεις στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας και την 115 Π.Μ. που έγιναν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του και την παρέα τους πήγαν την Κυριακή στα Σφακιά και ειδικότερα στην Ανώπολη, από όπου κατέβηκαν και διέσχισαν το φαράγγι της Αράδαινας, το οποίο καταλήγει στη μικρή και πανέμορφη παραλία στα Μάρμαρα.

Άλλωστε, την ίδια παραλία είχε επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πέρυσι μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Στα Μάρμαρα ο πρωθυπουργός και η παρέα του επιβιβάστηκαν σε τουριστικό σκάφος με το οποίο και επέστρεψαν στην Χώρα Σφακίων. Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στα πλάνα που έφερε στο «φως» το flashnews.gr, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μη φορά μάσκα στο σκάφος, την ίδια ημέρα της δημοσιοποίησης μηνύματος που στοχοποιεί εμμέσως πλην σαφώς τους νέους ανθρώπους, καταλογίζοντάς τους ότι αψηφούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

πηγή:altsaniri.gr

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης – Κορωνοϊός: «Είμαστε έτοιμοι για παρεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα»-Έρχονται τοπικά lockdown
Επόμενο άρθροΡόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Το Ληξούρι έχει προοπτικές σύγχρονων υποδομών και προβολής της ιστορικής και πολιτιστικής του ταυτότητας”