Αρχική Άποψη Επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση: Θεόφιλος: Την Κυριακή ξεκινάει η λειτουργία του...

Επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση: Θεόφιλος: Την Κυριακή ξεκινάει η λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου-Μετακομίζουν στο Αργοστόλι οι τρόφιμοι (ηχητικό)

Αγαπητό kefalonia magazine

Μία πολύ σημαντική & ευχάριστη είδηση μέσα στη σκοτεινιά των ημερών μας είπε σήμερα ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου την Κυριακή επιτέλους ξεκινάει η λειτουργία του νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και θα γίνει η μετακόμιση των τροφίμων μετά από τόσα χρόνια στον Άγιο Ανδρέα, ημέρα που συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Ο Δήμαρχος Αργοστολίου απέδωσε και τα εύσημα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έγιναν ώστε να λυθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα που υπήρχαν (ρεύμα, κακοτεχνίες) ενώ ευχαρίστησε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Ευχήθηκε δε να είναι λειτουργικό το νέο Γηροκομείο και να το ευχαριστηθούν οι τρόφιμοι.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και σε ζητήματα που προέκυψαν από τον ΙΑΝΟ και κυρίως για το θέμα των γεννητριών που συζητήθηκε εντόνως και στα σόσιαλ μήντια

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Δημάρχου Αργοστολίου

Ο τοπικός αναλυτής