Το αθλητικό σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ, σεβόμενο τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την επιδημία του covid-19 και ακολουθώντας κατά  γράμμα τις  οδηγίες των ειδικών και της Ελληνικής Πολιτείας (ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/416373/2189 , 3-8-2020) καλεί τους φίλους της μουσικής στη μεγάλη συναυλία 95 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ –Ο ΛΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΣ ΜΙΚΗΣ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17/8/2020 στο γήπεδο των Φαρακλάτων. Για την ασφαλή και ομαλή πραγματοποίηση της συναυλίας, ενημερώνουμε το κοινό:

Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος ώστε να δέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές. Απαγορεύεται η παραμονή ορθίων θεατών στο χώρο.

Στο χώρο της εξέδρας, ανά δύο θέσεις το τρίτο κάθισμα θα παραμένει κενό. Επιπλέον, μεταξύ δύο σειρών καθισμάτων θα υπάρχει κενή σειρά. Με ανάλογο τρόπο θα είναι τοποθετημένες και οι καρέκλες.

Οι καρέκλες και τα καθίσματα θα έχουν απολυμανθεί πριν τη συναυλία.:

Θα υπάρχει αντισηπτικό διάλυμα στην είσοδο και την έξοδο καθώς και σε διακριτά σημεία του χώρου.

Δεν θα λειτουργήσει κυλικείο-bar. Παρακαλούνται οι θεατές να έχουν μαζί τους νερό, αν το χρειάζονται.

Απαγορεύεται το κάπνισμα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Κατά την είσοδο και την έξοδο των θεατών είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.Θα τηρηθεί απόσταση 1,5 μέτρου στην ουρά της εισόδου καθώς και στα ταμεία αγοράς εισιτηρίων. Προτείνεται στους θεατές να πάρουν νωρίτερα τις κάρτες εισόδου από τα σημεία διάθεσης ώστε να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία και να είναι πιο άνετη η προσέλευση στο χώρο της συναυλίας.

Η αποχώρηση του κοινού θα γίνει σταδιακά, με βάση τις οδηγίες των ανθρώπων της συναυλίας.

Όλοι οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας θα φορούν μάσκα. Στον έλεγχο των εισιτηρίων και γάντια.

Παρακαλούμε θερμά τους θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο της συναυλίας και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες, ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση χωρίς εντάσεις και να απολαύσουμε τους εξαιρετικούς μουσικούς που θα αποδώσουν το σπουδαίο έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

Η καλύτερη προφύλαξη είναι η πειθαρχημένη τήρηση των μέτρων!

Σημεία διάθεσης για τις κάρτες εισόδου : Αργοστόλι,Δημοτικό θέατρο ο Κέφαλος ,Ξυλεμπορική και café BAROQUE.Σάμη,βιβλιοπωλείο Μαμούθ.Ραζάτα, mini market Family.Φαρακλάτα, κεφαπαντοπωλείο Βάσω.Ληξούρι ,Hppy house.

Με εκτίμηση,οι διοργανωτές.

 

Προηγούμενο άρθροΈρισσος: Κεφαλονίτικες καντάδες στα Κομιτάτα (pics+video)
Επόμενο άρθροΠείτε την αλήθεια κ. Χαρδαλιά: Πόσα κρούσματα και από ποια νησιά έχουν ταυτοποιηθεί στην Αθήνα;