Γεράσιμος Ευαγγελάτος: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ που η πολιτεία συμπαραστέκεται στον αγώνα για δικαίωση και δικαιοσύνη-καλούμε όλους όσους έχουν υποστεί ψυχολογική & σωματική βία τα τελευταία δέκα χρόνια από το ΚΤΕΧ Πατρών να μη φοβούνται πλέον”

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο βουλευτής Κύριος Γιώργος Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή σχετικά με την αυτοκτονία του γιου μου, Κυριακού Ευαγγελάτου που Υπηρετούσε στο Λόχο Διοικήσεως ΚΕΤΧ Πατρών.

Το ευχαριστώ είναι λίγο όταν βλέπεις ότι η πολιτεία συμπαραστέκεται στον αγώνα για δικαίωση και δικαιοσύνη ενάντια στην ανομία και στο κουκούλωμα της αλήθειας.

Πιστεύω ότι είναι χρέος της γενιάς μας προς τη νέα γενιά, να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα γιατί τους παραδίδουμε μια χώρα χρεοκοπημένη και μια χώρα που πρέπει να παλέψει για το μέλλον της με πολλούς εχθρούς. Δεν έχουμε όμως το δικαίωμα να τους στερήσουμε και την αξιοπρέπεια τους.

Ο στρατός δε, τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είναι υγιής και πρέπει να αποτινάξει από πάνω του τα σαθρά του μέλη, με παρρησία και γενναιότητα το γρηγορότερο δυνατό και όχι να στρουθοκαμηλίζει. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να επιτύχει το πνεύμα και το ηθικό του στρατού μας να είναι ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά.

Προς αυτήν την κατεύθυνση καλούμε όλους όσους έχουν υποστεί ψυχολογική & σωματική βία τα τελευταία δέκα χρόνια από το ΚΤΕΧ Πατρών να μη φοβούνται πλέον, να βρουν το θάρρος και την παρρησία, να έρθουν και να καταθέσουν αυτά που έχουν υποστεί, έτσι, ώστε να επιτύχουμε μια και για πάντα την εξυγίανση και σε αυτό το στρατόπεδο.

Μετά τιμής

Ευαγγελάτος Γεράσιμος

Διαβάστε επίσηςΚεφαλονιά: Μπράβο στον κύριο Σωκράτη από τα Φραγκάτα! 90 χρονών και ανέβηκε στην ταράτσα του για να κυματίσει την γαλανόλευκη!

Διαβάστε επίσηςΔήμος Ληξουρίου: Ορθή επανάληψη απόφασης για τα “600άρια” του ΙΑΝΟΥ-Δείτε τη νέα απόφαση (έγγραφο)

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Το καταπληκτικό εργο, τα μονοπάτια της Ερυσσου (εικόνες)

Διαβάστε επίσηςΟ κορωνοϊός επέστρεψε στην Κεφαλονιά -Που εντοπίζονται τα 10 κρούσματα των τελευταίων ημερών

Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια: Προχωράει το έργο της αποκατάστασης της γέφυρας της Αγίας Βαρβάρας-Υπάρχει ανάδοχος (απόφαση)

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Ευαγγελάτος: Στη Βουλή φέρνει ο Τσίπρας την διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Κεφαλονίτη στρατιώτη

Διαβάστε επίσης: Γεράσιμος Αγγελάτος: Ο Κεφαλονίτης ναυτικός που βρίσκεται “σε ομηρεία” απευθύνει έκκληση: “Τελειώνουν τα φάρμακα και τα τρόφιμα, τελειώνουν και τα καύσιμα”