Είναι γνωστό ότι το τσιγάρο είναι βλαβερό για την υγεία μας αλλά και των συνανθρώπων μας. Η KIWI με όραμα την οριστική απαλλαγή των καπνιστών από την βλαβερή συνήθεια τους, δημιούργησε ένα προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές ανάγκες τους.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο KIWI συμβολίζει ένα μέλλον χωρίς στάχτη

Η εταιρία επένδυσε σε εγκαταστάσεις, ανθρώπους και εξοπλισμό αλλάζοντας τον τρόπο που απολαμβάνουμε τον καπνό. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο KIWI στηρίζει την λειτουργία του στην ατμοποίηση υγρού αναπλήρωσης και απαλλάσσει οριστικά από την στάχτη που καταστρέφει τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και το περιβάλλον.

Ατμοποίηση υγρού έναντι καύσης

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που βελτίωνουν αισθητά την υγεία του καπνιστή από τις πρώτες κιόλας μέρες. Η ατμοποίηση υγρού έναντι της καύσης προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα:

Kαλύτερη αναπνοή και επίγευση

Καλύτερη στοματική υγιεινή

Μηδενίζει την μυρωδιά στο χώρο και στα ρούχα

Δεν προκαλεί “παθητικό άτμισμα”

Το μέλλον του ατμίσματος

Σχεδιάστηκε για να ξεχωρίσει και να συναρπάσσει. Μιμείται την κίνηση και εμφάνιση ενός συμβατικού τσιγάρου για να δώσει πλήρη αίσθηση και ικανοποίηση στον καπνιστή. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Powerbank για την επαναφόρτιση της συσκευής. Η σύγχρονη τεχνολογία του “soft touch κουμπί, γρήγορη φόρτιση TYPE-C κ.ά” μετατρέπουν την χρήση του Kiwi σε πραγματική απόλαυση.

Η λειτουργία του ΚΙWI

Το pod Kiwi ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή και απενεργοποίειται με την ολοκλήρωση της τζούρας. Διαθέτει λυχνία LED σχήματος Κ που σας ενημερώνει για το επίπεδο μπαταρίας  και σας προειδοποιεί αλλάζοντας χρώμα (από λευκό σε κόκκινο) όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.

Μπορείτε να επαναφορτίσετε το Pod Kiwi μέσω του Powerbank, ενεργοποιώντας το soft touch κουμπί με 5 απαλά πατήματα ή μέσω καλωδίου USB-C. Το Powerbank Kiwi έχει μπαταρία χωρητικότητας 1650mAh και φορτίζει γρήγορα και αποτελεσματικά το pod Kiwi. Για να ενεργοποίησετε την φόρτιση της συσκευής αγγίξτε απαλά 5 φορές το soft touch κουμπί και οι 3 λυχνίες LED του Powerbank θα αναβοσβήνουν 5 φορές με μια απαλή δόνηση για να υποδείξουν την εκκίνηση της συσκευής.

Ο ατμοποιητής Κiwi έχει χωρητικότητα 1.7ml και σας δίνει την δυνατότητα να γεμίσετε με υγρά αναπλήρωσης της δικής σας επιλογής στην ειδικά σχεδιασμένη οπή. Διαθέτει φίλτρο – επιστόμιο που δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού τσιγάρου. Το φίλτρο διαθέτει βαμβάκι υψηλής φαρμακευτικής ποιότητας μετατρέποντας το καθημερινό σας άτμισμα σε πραγματική απόλαυση. Κρατάει τη γεύση γεμάτη καπνό, χωρίς καπνό!

Τουλάχιστον 95% λιγότερο επιβλαβές και λιγότερα επικίνδυνο. Με την ίδια ευχαρίστηση όπως πάντα! Αισθητά πιο οικονομικό.