Η ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ ΚΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου αρθρογραφεί προσπαθώντας να μας πείσει για την αναγκαιότητα της συνταγματικής αναθεώρησης και ε ι δ ι κ ά για την τροποποίηση της παραγράφου 4 του άρθρου 32 για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας
Να παρατηρήσουμε εδώ ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναθεωρεί ένα σύνταγμα που ουδέποτε σεβάστηκε,που το κατάντησε κουρελόχαρτο αρχίζοντας από την αγνόηση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος . Το θυμάται άραγε η συριζαία βουλευτής ?
Επίσης κ. Θεοπεφτάτου το 2015 δεν ήμασταν σε καθεστώς αυστηρής επιτροπείας , αυτό το έχουμε τ ώ ρ α !!!
Τότε αποκτήσαμε νέο μνημόνιο με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ και την δική σας φυσικά!
Υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών αλλά όχι στους θεσμούς .Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τους πουλημένους εκπροσώπους του.
Τί μας λέει για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας? ”η πρότασή μας αφενός αποσκοπεί στο να περιορίσει τον κίνδυνο της πολιτικής αστάθειας που μπορεί να προκληθεί από την αδυναμία ανάδειξης Προέδρου και αφετέρου να διαφυλαχθεί η ουσία του θεσμού με την ανάδειξη ενός προσώπου ευρείας αποδοχής, που θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του εγγυητή του Πολιτεύματος.”
Γιατί λοιπόν να μην εκλέγεται ο πρόεδρος απευθείας από τον λαό χωρίς να εμπλέκεται κομματική γραμμή και πολιτικό αλισβερίσι?
Τελικα όσο και να εμφανίζεστε τελευταία μια φορά την εβδομαδα λόγω των επερχόμενων εκλογών δεν σώζεστε!!!Καταρρέετε !!!
Κι οι ανακρίβειές σας γίνονται αντιληπτές από τον κόσμο που περιμένει την ημέρα που θα σας πληρώσει σύμφωνα με τα έργα σας.Βλέπετε ο εμπαιγμός του λαού δεν συγχωρείτε!!!

Από το fb της Virginia Gasparatou
ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Περιορισμός του κινδύνου της πολιτικής αστάθειας