Ηλίας Τουμασατος: Σ’ αυτή τη χώρα κανείς δεν είναι κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας (εκτός από εμάς τους ίδιους).

Σ’ αυτή τη χώρα κανείς δεν είναι κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας (εκτός από εμάς τους ίδιους). Όποιο όνομα κι αν ανακοινωνόταν κάτι θα βρίσκαμε να του καταμαρτυρήσουμε.
Βρείτε οποιοδήποτε όνομα, στο τσακ θα βγουν λίστες ασυγχώρητων ελαττωμάτων.
Και ο Ιησούς Χριστός να είχε προταθεί για Πρόεδρος (γιατί, μόνο ο Γιάνης θα προτείνει χωρίς να ρωτά;) θα του βρίσκαμε τα εξής (κατ΄’ ελάχιστον):
(α) Είναι μαλλιάς και ζει χίπικα
(β) Είναι λίγο μπαχαλάκιας, διότι μπήκε στο Ναό και τα έκανε λαμπόγυαλο
(γ) Είναι νέος (μα καλά, δεν μας έφτανε ο Τσίπρας, θέλουμε κι άλλον τριαντάρη;)
(δ) Ξεσηκώνει την πλέμπα με διάφορα αριστερίστικα, κι άντε πάλι Χρυσοχοΐδη μου να ρίχνεις στους δρόμους τα ΜΑΤ να περιμαζέψουνε τους πτωχούς που θέλουνε ισότητες.
(ε) Κάνει παρέα με κάτι αλητοψαράδες, με γυναίκες εξώλης και προώλης, και με το Λάζαρο (που ή είναι emo ή στ’ αλήθεια είναι ζόμπι)
(στ) Είναι Εβραίος  άρα σιωνιστής) ή Παλαιστίνιος (=τρομοκράτης) – διαλέξτε όποιο προτιμάτε
(ζ) Με πέντε ψωμιά χόρτασε πέντε χιλιάδες κόσμο, άρα τί θα γενούν οι φουρναραίοι και οι επιχειρήσεις εστίασης άμα τους ταΐζει όλους η κοινωνική κουζίνα; Πάει η φιλελεύθερη οικονομία!
(η) Γεννήθηκε σε κατάληψη (η μάνα του κι ο πατέρας του κατέλαβαν παράνομα ξένη ιδιοκτησία – διότι η φάτνη καποιανού ήτανε, δεν μπορεί).
(θ) Παίζει να είναι λάθρο (αυτά με τις απογραφές πρέπει να είναι φέικ νιους). Στην Ευρώπη ήθελε να περάσει κι αυτός και τον ξεγέλασαν οι τρεις μάγοι (=δουλέμποροι) με κάτι φωτοβολίδες).
Οπότε, σταύρωσον αυτόν!

Από το fb του Ηλία Τουμασάτου