Το σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει σήμερα και για πρώτη φορά, στη σύγχρονη ιστορία μας, θα βρεθούμε όλοι μας μπροστά σε μια τόσο πραγματικά δύσκολη, από όλες τις πλευρές, συγκυρία.
Η πανδημία του κορωνοϊού είναι ακόμη εδώ, απειλώντας μας όλους. Η υποτίμηση του κινδύνου μπορεί να μας φέρει προ δυσάρεστων και απροσδιόριστων εξελίξεων.
Στο κομμάτι που μας αναλογεί, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες της περιόδου τόσο από υγειονομική άποψη (απολυμάνσεις, καθαριότητα), όσο και από εφοδιασμό των αναγκαίων μέσων (καθαριστικά, απολυμαντικά, αντισηπτικά,μάσκες),τηρώντας όλα τα μέτρα και οδηγίες έτσι ώστε όλοι μαζί, Δήμος, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές και Γονείς να ξεκινήσουμε ομαλά και με ασφάλεια τη νέα σχολική σεζόν και να πολεμήσουμε την μόλυνση που προκαλεί ο ιός.
Επίσης θέλω να ενημερώσω ότι στον Δήμο μας σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα υπάρχει καθαρίστρια και δεν θα έχουμε ούτε ένα κενό με πλήρης ωράριο εργασίας για πρώτη φορά στην Ιθάκη.
Ως Δημοτική Αρχή δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας.
Είμαστε πάντα κοντά σας !
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!
Από το fb του Giannis Trellis