Καιρός: Πριν λίγα 24ωρα η Ελλάδα κατέγραψε ρεκόρ ζέστης για Μάη και την ερχόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να δουν και πάλι… χιόνια τα βουνά της βόρειας χώρας.

Αυτό τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ενημέρωσή του, μέσα απ’ τη σελίδα του στο Facebook, με την οποία παρουσιάζει τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν πανελλαδικά το πρωί του Σαββάτου, έως και κοντά στο μηδέν (!). Παράλληλα, επαναλαμβάνει την πιθανότητα για αρκετά δυνατό πασπάλισμα χιονιού, στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδας, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, αφού από τη Δευτέρα αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

«Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πλησιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το… μηδέν, ενώ οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας».

Δείτε στην γκάλερι τις χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν το πρωί του Σαββάτου:

Ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί τι θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα και γιατί θα είναι πιο ψυχρό το φινάλε του Μαΐου. Δείτε όσα λέει στο βίντεο εδώ

Πηγή: dokari.gr

Προηγούμενο άρθρο10 ακατανόητες και αστείες πινακίδες που βρίσκονται κάπου στην Ελλάδα
Επόμενο άρθρο«ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» | Από Ζάκυνθο… Κυκλάδες! – Δείτε πόσο άλλαξε το πλοίο