100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ .
Ο εορτασμός των 100 χρόνων πορείας του Επιμελητηρίου μας ήταν μία επιβεβαίωση της προσπάθειας του ρόλου και των δυνατοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου των νησιών μας για συνεννόηση και πρόοδο. Ανασύρθηκαν μνήμες για όλη την πορεία αυτή και η σύγκίνηση μου ήταν μεγάλη γιατί στην πορεία αυτή των 100 χρόνων η οικογενειακή μας επιχείρηση επαιξε ουσιαστικό ρόλο με την εμπορική και επιχειρηματική παρουσία μας .
Άκουσα με προσοχή τα ζεστά λόγια των προσκεκλημένων προέδρων των άλλων Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα μας που αποδείκνυαν την αγάπη και συμπαράσταση τους στα νησιά μας .
Αυτή η συμπαράσταση εάν υλοποιηθεί σε στήριξη και δρασεις θα είναι ουσιαστική βοήθεια για το σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου μας.
Κορυφαία στιγμή της δεύτερης ημέρας η βράβευση την τ. Υπουργού κ Λούκας Κατσέλη για την στήριξη της στα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά με τον περίφημο «Νόμο Κατσέλη». Την Λούκα την θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και είναι τιμή για μας η συνολική της παρουσία σαν προσωπικότητα αλλά και σαν Συζηγος του αγαπητού μας Γεράσιμου Αρσένη. Η εμπνευσμένη ομιλία της για την angenda 2030 μας προβλημάτισε και με έθεσε προ των ευθυνών που εχουμε για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τα ο είχα και τις προσδοκίες μας.
Συγχαρητήρια στο πρόεδρο και τα μέλη του Επιμελητηριου μας για την υπέροχη εκδήλωση τους .

Σωτήρης Κουρής

Προηγούμενο άρθροΚεφαλληνιακος: Πρόκριση για το παιδικο-νικη για το ανδρικό
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Ένα υπέροχο “καλοκαιρινό” Αργοστόλι (pics)