“… κι όποιος θέλει ας μας ζητήσει το λόγο”

Έτοιμος να ανοίξει τις εκκλησίες της Μητρόπολής του δηλώνει ο Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος μετά από τα όσα είδε να συμβαίνουν χθες στην Αθήνα με την περιφερόμενη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την παρουσία του σε αυτή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Θεόκλητος, είδε τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του να συνωστίζονται για να ακούσουν την συναυλία χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας. Ως εκ τούτου σημειώνει ότι “από σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησίες… κι όποιος θέλει ας μας ζητήσει το λόγο“.

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τα όσα είπε:

“Αυτές τις μέρες κάναμε υπακοή στο κράτος για την ασφάλεια όλων μας και τηρήσαμε τα μέτρα, σφραγίσαμε τις εκκλησίες σταματήσαμε τις καμπάνες κλπ.

Όμως είδαμε χθες, αυτούς πού θέσπισαν τους νόμους με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό, να έχουν συνωστιστεί μαζί με τους συνεργάτες του και πολλούς άλλους, ώστε να ακούσουν μία περιφερόμενη συναυλία.

Χωρίς τα μέτρα ασφάλειας χωρίς τις αποστάσεις κλπ. Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γι’αυτό και εμείς από σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησίες μας και είμαστε εδώ ώστε όποιος θέλει να έρθει να μας ζητήσει το λόγο”.

Μακάρι όλοι οι Μητροπολίτες μας, να ενεργήσουν ανάλογα!”

Με πληροφορίες από: trikalaola. gr

Προηγούμενο άρθροΗλίας Μπεριάτος: Περιβαλλοντικός Αναχρονισμός !
Επόμενο άρθροΈξαλλοι οι μητροπολίτες με το σόου Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου: Προσβάλλει όσους υπακούσαμε