Ο θαμμένος θησαυρός
Φίλε Μάκη Μεταξά, βλέπω ότι οι πόρτες είναι σφραγισμένες, δεν ακουγόμαστε, τι ζητάμε? κάτι το οποίο είναι καθήκον της πολιτείας να το είχε ολοκληρώσει εδώ και χρόνια, ασφαλώς η μακροχρόνια αναμονή δημιούργησε στον πολίτη κάποια αγανάχτηση, όμως περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή εξέλιξη, για να γίνει αυτό το έργο που είναι ανεκτίμητης αρχαιολογικής οξείας για τον τόπο μας, αλλά και για τα Ιόνια νησιά. Η προσπάθεια που κάνεις δεν είναι μόνο δικιά σου! είναι η δικιά μας που πρέπει να ολοκληρωθούν αυτά τα ξεχασμένα μνημεία της περιοχής μας, είναι καθήκον μας, μία θετική Φωνή από όλους.
Εμείς το Σωματείο και οι πολίτες του Πόρου, χρόνια ζητάμε την ανάδειξη του μυκηναϊκού τάφου, όπως και την αντικατάσταση της γέφυρας, έχει γίνει πλέον η γέφυρα της Άρτας, θα φέρουν λέει το στρατό να επισκευάσει τη γέφυρα προσωρινά μέχρι να γίνει η μελέτη, ‘’50 χρόνια πρόχειρα’’. Εμείς είμαστε οι φτωχοί της γειτονιάς δεν δικαιούμεθα τίποτα, περιμένω από το στρατό! για φαντάσου, αυτή είναι απάντηση από τον κύριο Αντιδήμαρχο.
Καθώς και η συνεχιζόμενη υποβάθμιση των παροχών υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας συνεχίζεται εδώ στην περιοχή μας, ακόμη και η θέση ‘’Αγροτικός ιατρός’’ ελλιπής, οι πολίτες της περιοχής μας δεν δικαιούνται. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο θα μαραζώνει κάθε περιοχή και ο κόσμος θα αφήνει τον τόπο του.
Καλό κουράγιο σε όλους
Γεώργιος Μεταξάς