Παρατηρήσεις μου & σκέψεις για το νησί μου την Κεφαλονιά

Θα αναφέρω τις προσδοκίες μου αυτό που θέλω η φαντάζομαι για το νησί μου μπορεί να ζητήσω πολλά άλλα αν ζητήσεις λίγα θα πάρεις το τίποτα…

Από ότι έχω διαπιστώσει στο Αργοστόλι στο πανέμορφο Ληξούρι και σε άλλα μέρη χωρια χρειάζονται βελτιώσεις στο οδικό μας δίκτυο καθώς και κιγκλιδώματα σε πολλά σημεία….

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Αργοστόλι ή σε άλλες πόλεις λύνεται με καινοτόμες ιδέες από ανθρώπους καθηγητές που ξέρουν καλύτερα….

Πάρκινγκ χρειάζονται στο Αργοστόλι το που θα γίνουν δεν το ξέρω…

Τα νοσοκομεία μας χρειάζονται στελέχωση σε προσωπικό γιατρούς μηχανήματα η δεν ξέρω τι ….

Τα παιδιά μεγαλώνουν χρειάζονται πάρκα αναψυχής παιδικές χαρές ….

Σχολεία… για μαθητές και καθηγητές ….

Προσβαση σε όλες τις παραλίες που χρειάζονται να έχουν όλα τα απαιτούμενα μιας ευρωπαϊκής χώρας όπως είναι η Ελλάδα….

Φέτος το Αργοστόλι θα δεχτεί πλήθος από κρουαζιέρες τόσος κόσμος θα περάσει από μπροστά μας γιατί να μην διαφημίζουμε ότι έχουμε σε ένα περίπτερο εκεί…..

Όλα τα αξιοθέατα μας μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε πιο πολύ και να βρούμε με πιο τρόπο θα λυθεί η αναμονή στο Λιμνοσπηλαιο της Μελισσανης καθώς και αν οι τουαλέτες το πάρκινγκ και όλα εκεί θα αντέξουν αυτή την πληθώρα του κόσμου….

Που για μένα είναι βασικό από όλους εμάς κρίνονται όλα την περίοδο την τουριστική….
Είναι και άλλα που θα πείτε εσείς……

Εγώ αγαπάω την Κεφαλονιά πολύ και προσπαθώ όπου και αν βρίσκομαι να μιλάω με τα καλύτερα λόγια για το νησί και τους ανθρώπους….Εγώ όταν βγάζω φωτογραφίες προσπαθώ και φαντάζομαι την ομορφιά που είναι γύρω μας Ονειρεύομαι μια Κεφαλονιά μια Ελλάδα που θα έχεις δουλειές και επίπεδο βιοτικό ζωής που να κρατάει τα παιδιά του εδώ στον τόπο του γιατί αξίζουμε όλοι και τα παιδιά όλα είναι το μέλλον…..Σας ευχαριστώ από καρδιάς μίλησα πολύ και στο κάτω κάτω ένα Λύκειο έχω βγάλει και είπα αυτά που ένιωθα σεβόμενος όλους τους ανθρώπους και τους θεσμούς …

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι ακόμα και καλλιτέχνες ζωγράφοι που εχουν προσφεροι με τα έργα τους στην ανάδειξη του νησιού μας στην Ελλάδα και στον κόσμο αυτοί όλοι αξίζουν ηθικά μια βράβευση ….

Από το fb του

Christopher Kotsoros