“Αποκαθήλωση” φοινίκων στη Ριζοσπαστών: Αναγκαστική επιλογή, αμέλεια ή μήπως πολιτική σκοπιμότητα;

Αγαπητό kefalonia magazine

Αναμφισβήτητα είναι το θέμα των ημερών!

Το κόψιμο των φοινίκων της Ριζοσπαστών και αντικατάστασή τους από κοκοφοίνικες, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία που φαίνεται παντού!

Το “Μέγαρο” διά στόματος του πλέον αρμοδίου, Αντιδημάρχου Έργων Διονύση Λυκούδη ισχυρίζεται ότι έπρεπε να κοπούν διότι δεν ήταν δυνατόν να θεραπευτούν.

ΛΥΚΟΥΔΗΣ: ΟΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ

Τον κ. Λυκούδη όμως διαψεύδουν κατηγορηματικά και με επιχειρηματολογία οι πλέον αρμόδιοι “Γιατροί των Φοινίκων” που λένε ότι ήταν θέμα αμέλειας και ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής

Οι «Γιατροί των Φοινίκων» διαψεύδουν Λυκούδη & «Μέγαρο»: «Η αμέλεια , οδήγησε τους φοίνικες σε νέκρωση και το αναγκαστικό τους ξερίζωμα»

Υπάρχει όμως και μία τρίτη και πολύ σημαντική οπτική γωνία που κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου Γεράσιμος Φόρτες

Τα φοινίκια και η αλλοίωση της ταυτότητας του Αργοστολιού

Ποιο είναι το σημαντικό που μας λέει ο Γ. Φόρτες;

Ότι δεν ήταν αναγκαστική επιλογή αλλά ούτε και αμέλεια!

Εμφανώς το Μέγαρο αποβλέπει με το ξήλωμα των φοινικιών στο να ταυτιστεί ιστορικά με την αλλαγή της ταυτότητας του Αργοστολιού οπότε και η ενέργειά της έχει πολιτική σκοπιμότητα !!!! 

Δηλαδή το “Μέγαρο” θέλει να “σβήσει” κάθε προηγούμενη πολιτική παρουσία στο Αργοστόλι και να αφήσει την δική του παρακαταθήκη που θα εκφράζεται με την ανάπλαση έτσι όπως έχει γίνει και τους …κοκοφοίνικες!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο τοπικός αναλυτής