Ρουχωτάς: Ο ηθικός νικητής.

Δυστυχώς οι μάσκες έπεσαν γρήγορα και ο  χαρακτηρισμός το καλό παιδί για τον δήμαρχο Κατσιβέλη πάει περίπατο. Στην πρώτη ουσιαστικά πολιτική αντιπαράθεση στο δημοτικό  συμβούλιο για το θέμα του τεχνικού προγράμματος αποδείχθηκε ότι δεν έχει κανένα πολιτικό βάρος και οξυδέρκεια να αντιμετωπίσει τον Ρουχωτά. Έξυπνα ο Ρουχωτας κατέθεσε ξεχωριστή πρόταση η οποια υπερψηφίστηκε. Ποια η αντίδραση του Κατσιβέλη; Με κουτοπόνηρο τρόπο και νομικίστικα παράθυρα περνάει την δική του. Στην συνέχεια όντως εκνευρισμένος από την πολιτική ήττα (μόνο ένας με δυο δήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα δεν κατάφεραν να περάσουν τεχνικό πρόγραμμα) βγάζει απίστευτη ειρωνεία και ψέματα προς τον Ρουχωτα.

            Η απόλυτη κορύφωση είναι η απάντηση – ράπισμα από την γραμματέα του συμβουλίου ότι δεν την έβρισε ούτε την απείλησε ο Ρουχωτάς. Πόσο ποιο  ξεκάθαρα  πρέπει να ειπωθεί ότι ο Δήμαρχος έχει χάσει την ψυχραιμία του; Με μια ανακοίνωση που προσπαθεί να δείξει  ότι είναι το παιδί του λαού και κατάφερε να κερδίσει τον αλαζόνα Ρουχωτά προσπαθεί να ενισχύσει το προφίλ του καλού και αγαθού παιδιού που θέλει το καλό της πόλης. Μπορεί να θέλει δεν διαφωνούμε αλλά πως να το κάνουμε όμως ..Δεν μπορεί!!!.. Η αναποτελεσματικότητα του είναι προφανής. Η αλαζονεία του αρχίζει να φαίνεται στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ. Πόσο ταιριάζει να αποκαλεί έναν πρώην δήμαρχο όπως τον Ρουχωτα « φάντασμα από το παρελθόν» ;

Φαντάσματα ίσως υπάρχουν στο ενυδρείο και το θέατρο που ως αντιδήμαρχος τα άφησε στην τύχη του.  Φαντάσματα ίσως υπάρχουν στις παλιές εργατικές που τις έχει αφήσει 6 χρόνια ερείπια. Φαντάσματα θα βλέπει όταν ακούει ότι στην ΔΕΥΑ  ο Ρουχωτάς κατάφερε να φέρει 1.600.000 για το Ληξούρι ενώ αυτός  ψήφισε κατά. Φάντασμα ίσως είναι το Ληξούρι που ως αντιδήμαρχος 2  δεν είχε την ικανότητα να διεκδικήσει ένα ευρώ.

Για να προβλέψω το σλόγκαν για την εκλογική του εκστρατεία το 2023..

«Δεν φταίω που δεν έκανα τίποτα για το Ληξούρι αλλά ο Ρουχωτας που δεν με άφηνε.!!!!»

ΒΒ