Σπυρογιάννης Περδίκης: Κατηγορούμαι γιατί απλά υπερασπίστηκα την πόλη μου!

Δύο χρόνια πριν η Δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Παρίση αποφάσισε να φτιάξει νταμάρι μέσα στην πόλη του Ληξουριού .
Δημότες ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Παλλικής , εκτός από τα κουτσαβάκια του Μεγάρου , και σχεδόν όλοι οι γειτόνοι του μελλοντικού νταμαριού οργάνωσαν κάποιες κινητοποιήσεις που ευτυχώς μαζί με την συμπαράσταση ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης του δήμου , σχεδόν όλους τους προέδρους των κοινοτήτων ,εκτός των ”απευθείας αναθέσεις” ή ‘τιμολογιάκηδες” αλλά και την συμπαράσταση του Αντιπεριφεριάρχη κυρίου Δρακουλόγκωνα ματαίωσαν τα σχέδια του Μεγάρου και ΔΕΝ εγκαινίασε το μεγάλο έργο, το όραμα του για το Ληξούρι ο ”γνήσιος ” Παρίσης !!
Μετά ανέλαβαν υπηρεσία οι (γνωστοί) κουκουλοφόροι του γνωστού θιάσου και σαν ”κάτοικοι Λεγατάτων” έκαναν ”ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ” (φυσικά γιατί δεν είχαν μούτρα να κάνουν αλλιώς) στην εισαγγελία για τους πρωτεργάτες της κινητοποίησης ΠΕΡΔΙΚΗ ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗ , ΡΟΥΧΩΤΑ ΒΑΣΙΛΗ και άλλους ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ (19) ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ !!
Πριν μήνες κληθήκαμε να απολογηθούμε γραπτώς για τα ”αδικήματά μας” και από ότι φαίνεται η απολογία για τα εγκλήματα μας δεν ικανοποίησε την Εισαγγελία. Έτσι καλούμαστε να δικαστούμε για τα εγκλήματα μας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο δικαστικό μέγαρο Αγροστολίου !!!!
Προσωπικά ΔΕΝ θα παρουσιαστώ με δικηγόρο γιατί ΔΕΝ έχω να δικαιολογήσω τίποτε για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ έκανα τίποτε ,ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, ΕΓΩ και οι υπόλοιποι 19( αν και ήταν πολλοί περισσότεροι) ”Αγνωστοι” ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ !!
Δήθεν ”ΚΑΤΟΙΚΕ ΛΕΓΑΤΆΤΩΝ”, ήσουν, είσαι και θα παραμένεις ρουφιάνος κουκουλοφόρος !! Αντε να περάσει ο καιρός να ξεβρομίσει το νησί .

Σπυρογιάννης Περδίκης