Για τη σχέση του, την επαγγελματική του ζωή, τα κιλά του και το μπότοξ μίλησε ο  Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην εκπομπή «Love it».

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε απάντησε πως…δεν πρόκειται ποτέ να κάνει μπότοξ.

«Είμαι θρησκευόμενος, αλλά όχι θρησκόληπτος. Φοβάμαι μη γεράσω από τότε που ήμουν 20 χρονών. Όχι, δεν θα κάνω μπότοξ. Και τη Μπεκατώρου τη βρίζω, της λέω… θα γελάς, θα κλαις και δεν θα τα καταλαβαίνουμε», ανέφερε με χιούμορ.

«Δεν είμαι μαμάκιας, μένω μόνος μου από τα 17 μου. Έχω κάνει δύο γάμους, ο πρώτος στα 26 και ο δεύτερος στα 40 και κάτι. Γάμους… γιαλαντζί δεν κάνω, είμαι παραδοσιακός. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου στην Άννα, δεν καίγομαι κιόλας. Θα το έκανα για το χατίρι της Άννας. Η κόρη μου έχει γνωριστεί με την Άννα, έχουν πολύ καλή σχέση. Η κόρη μου δεν μου λέει όλα τα προσωπικά της, θα ήθελα να ξέρω περισσότερα», ανέφερε για τον ίδιο.

Όσο για το ποια εκπομπή του αρέσει ή θα του άρεσε να κάνει είπε το «Χιούστον το λύσαμε, θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο με τον Μουζουράκη. Δεν μπαίνω σε σειρά εγώ. Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με κουμαντάρει. Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει… error!», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Πηγή: aftodioikisi.gr