Τολμήστε κ. Σαμούρη: Βάλτε δρομολόγιο Κεφαλονιά-Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ

Έχω αναφερθεί στο παρελθόν πολλές φορές στο θέμα που θα σας αναφέρω παρακάτω με διάφορους αποδέκτες που όμως δείχνουν να αδιαφορούν . Για άλλη μια φορά θα πω ότι είμαστε πολύ πίσω στο θέμα των συγκοινωνιών,των αστικών και ιδιαίτερα των υπεραστικών .

Είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο στο παρελθόν στον πρόεδρο του λαμπερού κατά τα αλλά σε εκδηλώσεις επιμελητηρίου να πάρει κάποια πρωτοβουλία να μιλήσει με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ εφόσον υπάρχει αμεσότητα, φίλοι είναι άλλωστε, μήπως και μπει στο μυαλό των υπευθύνων του ΚΤΕΛ ένα δρομολόγιο να συνδέει την Κεφαλονιά με τη Θεσσαλονίκη .

Κόσμος πάει κόσμος έρχεται και εξυπηρετείται από ΚΤΕΛ γειτονικών νομών για να πάει Θεσσαλονίκη . Ή πάει Πάτρα εάν κ εφόσον είναι τυχερός κ συμπίπτει η ώρα που θα φτάσει εκεί με το δρομολόγιο που ξεκινάει για Θεσσαλονίκη ή κοιτάει να εξυπηρετηθεί με το ΚΤΕΛ Ζακύνθου εάν και εφόσον υπάρχει κενή θέση και ο ταξιδιώτης περάσει στην Κυλλήνη για να περιμένει το καράβι από τη Ζάκυνθο με το συγκεκριμένο λεωφορείο .

Κάνω ξανά έκκληση τούτη την φορά στον κύριο Σαμουρη πρόεδρο του ΚΤΕΛ να μελετήσει την πρόταση μου .

Μιλάμε για ένα έστω εβδομαδιαίο δρομολόγιο το οποίο σίγουρα θα εξυπηρετήσει και θα λύσει τα χέρια πολλών ανθρώπων του νησιού που έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη . Φοιτητές , δάσκαλοι , καθηγητές , επαγγελματίες αλλά και πολλοί άλλοι που μένουν στο νησί και ταξιδεύουν βόρεια χρησιμοποιώντας τη Θεσσαλονίκη ως πρώτο ενδιάμεσο σταθμό του προορισμού τους .

Επίσης για τη θερινή σεζόν είναι ένα δρομολόγιο που μπορεί να μεταφέρει και κόσμο από τη Θεσσαλονίκη προς τα εδώ για να κάνει τις διακοπές του .

Ξανατονίζω οι Ζακυνθινοί το συγκεκριμένο δρομολόγιο το πραγματοποιούν χρόνια . Και μιλάμε για ένα νησί γεωγραφικά που μετά από εμάς σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη . Κάτι θα γνωρίζουν καλύτερα αυτοί ίσως .

Τολμήστε το κύριε Σαμούρη, δοκιμάστε το. Αν είναι ασύμφορο κόψτε το στην πορεία . Τολμήστε το όμως . Χωρίς τόλμη δεν πας παρακάτω , δεν μπορείς να εξελιχθείς.

Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα σκέφτεστε και να τα ψάχνετε εσείς . Γι ´ αυτό σας ψήφισε ο κόσμος . Γι ´ αυτό είστε πρόεδρος στα ΚΤΕΛ . Για να εξελίξετε πράγματα και καταστάσεις . Καλές οι πίτες τα ταξίδια και τα δώρα των τυχερών της πίτας κύριε πρόεδρε του επιμελητηρίου . Ασχοληθείτε λίγο και με την καθημερινότητα του επαγγελματία και του απλού πολίτη . Και αυτά μαζεύουν μπράβο και likes στο διαδύκτιο . Κάντε επιτέλους το παραπάνω βήμα γενικότερα όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα που θίγεται σε αυτό το κείμενο .

Ιδού η Ρόδος λοιπόν .

Από το fb του Παρατηρητήριο