Άνδρας αγνοούνταν στην Αιτωλοακαρνανία & βρέθηκε στην Κεφαλονιά!

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα από το Λεσίνι που αγνοούνταν από τις πρωινές ώρες χθες. Ο νεαρός βρέθηκε στην Κεφαλονιά και είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης: Καππάτος: Ψηφίστηκε στην Βουλή η ρύθμιση για τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου-Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο κόμμα στην Βουλή που καταψήφισε το σχετικό άρθρο

Η υπόθεση έγινε γνωστή χθες βράδυ από δημοσίευμα του aixmi-news.gr . Ανέφερε πως o 36χρονος είχε φύγει το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του στο Λεσίνι για να πάει με το τρακτέρ του στην Πεντάλοφο .

Επειδή όμως αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και κατέφυγαν στην αστυνομία προκειμένου να αναζητηθεί ο άνθρωπός τους.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Σάμης: Βγήκαν 2 εντάλματα πληρωμής για τους πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-85494 ευρώ για οικοσκευές (αποφάσεις)

Ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και με τη συμμετοχή της ΕΟΕΔ ενώ βρέθηκε το τρακτέρ στον Αστακό.

Ωστόσο στη συνέχεια διακινήθηκαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας επιβιβάστηκε στο πλοίο για τα Ιόνια Νησιά.

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Τα περήφανα άλογα του Αίνου της Κεφαλονιας, παρελαύνουν από τα χωριά και τον κάμπο του Ελειου-Ο προβληματισμός & ο κίνδυνος ατυχήματος (βίντεο)

Οι έρευνες στράφηκαν στην Κεφαλονιά όπου τελικώς ο αγνοούμενος βρέθηκε. Όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία του και αυτό είναι το σημαντικό.

Πηγή: https://www.agrinionews.gr/