Διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στην Κεφαλονιά – Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση έως και 6,5 ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026, σε περιοχές της Παλικής, λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του ηλεκτρικού δικτύου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι διακοπές θα επηρεάσουν τα Μαντζαβινάτα, το Ξι, την Κουνόπετρα, το Βραχυνάρι και το Βουνί, με διαφορετικά ωράρια ανά περιοχή.

Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες διακοπής

Μαντζαβινάτα, Ξι, Κουνόπετρα και Βραχυνάρι

Η διακοπή ηλεκτροδότησης έχει προγραμματιστεί σε δύο χρονικά διαστήματα:

  • Από 08:00 έως 08:30 το πρωί.
  • Από 14:00 έως 14:30 το μεσημέρι.

Βουνί

Η διακοπή θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 14:30, δηλαδή έως και 6 ώρες και 30 λεπτά.

Προσοχή στην επαναφορά του ρεύματος

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ηλεκτροδότηση ενδέχεται να αποκατασταθεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Για τον λόγο αυτό, οι πολίτες πρέπει να θεωρούν ότι οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα βρίσκονται συνεχώς υπό τάση και να μην επιχειρούν καμία παρέμβαση σε αυτά.

Τηλέφωνα πληροφοριών

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

26710 25851

26710 29286, εσωτερικά 124, 125 και 126.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ