Σγουρά μαλλάκια, όμορφη σαν άγγελος: Η πρώτη φώτο της μικρής Λυδίας, 3 χρόνια μετά την δολοφονία της Καρολάιν

«Όλες οι ξαδέλφες της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά, οπότε ξεχωρίζει από τις άλλες και τραβάει την προσοχή, την οποία απολαμβάνει»

Ο παππούς της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία της μικρής, 3 χρόνια μετά την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Οι παππούδες της μικρής Λυδίας, πήραν την απόφαση να αφήσουν την Ελλάδα και την Αλόννησο και να πουλήσουν το σπίτι τους εκεί. Απόφαση την οποία έλαβαν αφού το δικαστήριο τους έδωσε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας.

Όπως δήλωσε και στη  Daily Mail, όπου και παραχώρησε τη φωτογραφία: «η Λυδία είναι χαρούμενη στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (σ.σ. την ετεροθαλή αδελφή της Καρολάιν). Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά οπότε ξεχωρίζει και την προσέχουν, κάτι που την κάνει να είναι χαρούμενη».

Ξεχωρίζει από τις ξαδέρφες της, τραβάει την προσοχή και το απολαμβάνει

«Ο μικρός μου θησαυρός έχει ενταχθεί στην οικογένεια της θετής αδελφής της μητέρας της. Όπως τα ξαδέρφια της φωνάζει τη θεία της “μαμά” και τα ξαδέρφια της την φροντίζουν σαν να είναι αδερφή τους» είπε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Επιπρόσθετα δήλωσε:

«είναι 3,5 ετών και δεν έχει καμία αντίληψη για την ιδέα του θανάτου. Κάποτε στο μέλλον θα αναρωτηθεί γιατί είναι διαφορετική από τους μικρούς συγγενείς. Έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και μπουκλωτά μαλλιά. Είναι κάτι που με απασχολεί αλλά θα πρέπει να το χειριστούμε προσεκτικά και να μην βιαστούμε».

«Μια ημέρα ελπίζω να της πω τις ιστορίες για τη μητέρα της. Τα ταξίδια της στην Ευρώπη, τις βουτιές στη θάλασσα, το kickboxing, το κανό με τους προσκόπους και τους μαραθωνίους. Ελπίζω να της δείξω τις φωτογραφίες της μητέρας της από όταν ήταν εκείνη παιδί ώστε να δει την ομοιότητα που έχουν.

Θα της πω ότι για το πώς η μητέρα της κρατούσε περήφανη τη σημαία στις εθνικές εορτές και το πόσο δημοφιλής ήταν ανάμεσα στα παιδιά της γενιάς της» είπε ο παππούς της μιλώντας για την κόρη στου Καρολάιν.

Τέλος θέλοντας να μας περιγράψει σκηνές από την καθημερινότητα της μικρής, είπε ότι η Λυδία κάνει περισσότερο παρέα με το μικρότερο ξαδερφάκι της και ανυπομονεί να μεγαλώσει για να πάει σχολείο μαζί του.

πηγή: enimerotiko.gr