Σπαράζει καρδιές λίγες μέρες μετά την προσωπική του τραγωδία ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αγάπη μου, ζωούλα μου…»

Πρόσφατα, ο Γιάννης Καλλιάνος βίωσε μια περίοδο πολύ δύσκολης δοκιμασίας, με το θλιβερό χαμό του πατέρα του, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει εκφράσει αποδοκιμασία προς τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, ισχυριζόμενος ότι δεν του δόθηκε η αναγκαία προσοχή για να τον σώσουν, παρά τη διαβεβαίωσή τους ότι η κατάστασή του εξελισσόταν καλά.

Γιάννης Καλλιάνος

Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου:

Έτσι, το πρώτο Πάσχα μετά τον χαμό αυτόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για τον μετεωρολόγο, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από τα social media κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, τη Δευτέρα (6/5), ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία με τον γιο του, τον Γιώργο, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του την προηγούμενη ημέρα.

Θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, εκφράζοντας πόση δύναμη παίρνει από εκείνον: «Γιωργάκη μου, αγάπη μου, ζωούλα μου, χρόνια σου πολλά. Χρυσό μου παιδάκι, μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και πλήθος κόσμου έσπευσε να του ευχηθεί για το παιδί του.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση:

συνέχεια στο enimerotiko.gr