Θλίψη στα Δαμουλιανάτα: Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Παπαδοπούλου – Ζαφειράτου

Βαρύ είναι το κλίμα στα Δαμουλιανάτα μετά την είδηση του θανάτου της Σοφίας Παπαδοπούλου – Ζαφειράτου, συζύγου του Ξενοφώντα Ζαφειράτου και μητέρας τεσσάρων παιδιών.

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Θεοφιλάτος αποχαιρετά τη συγχωριανή του, περιγράφοντας μια γυναίκα χαμηλών τόνων, αφοσιωμένη στην οικογένειά της, η οποία έδωσε επί χρόνια τη δική της δύσκολη μάχη.

Όπως αναφέρει, η Σοφία και ο σύζυγός της είχαν δημιουργήσει από νωρίς το σπιτικό τους στην Επισκοπή, ενώ ανέπτυξαν και την επιχείρηση ξυλουργικής τους στον Σταυρό Δαμουλιανάτων.

Ο Βαγγέλης Θεοφιλάτος θυμάται ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και την αγωνία της για την πορεία και την πρόοδο των παιδιών της, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο «χαμηλών τόνων, αθόρυβο σχεδόν, μα έντονα παρόντα σε όλα».

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια είχε μετακινηθεί στην Αθήνα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της στη δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπιζε.

Ο δημοτικός σύμβουλος κλείνει το συγκινητικό του μήνυμα με έναν προσωπικό αποχαιρετισμό:

«Στο καλό Σοφία, μαχήτρια της ζωής… Θερμά συλλυπητήρια στα τέσσερα αστεράκια σου και στον φίλο μου Ξενοφώντα… Τα Δαμουλιανάτα πάντα θα σας αγαπούν!»

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ