Μαρία Μπεκατώρου: Το μυστικό για την επιτυχία του γάμου της και η εκπομπή που θα παρουσιάσει από τη νέα χρονιά!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού εκτός από έναν ευτυχισμένο γάμο, τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αυτή την περίοδο, την απολαμβάνουμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Still Standing που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, ενώ το επόμενο επαγγελματικό της βήμα θα είναι σε γνώριμα studios, αφού με την νέα χρονιά θα είναι και πάλι οικοδέσποινα του Your Face Sounds Familiar.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που ο κόσμος έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για το ταλέντο της στην παρουσίαση αλλά και για τον χαρακτήρα της. Η μεγάλη της αδυναμία βέβαια είναι ο σύζυγος της Αντώνης Αλεβιζόπουλος, με τον οποίο είναι μαζί 20 χρόνια και παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι. Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Secret» η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της αλλά και τα συναισθήματα της για την εκπομπή που θα παρουσιάζει από την νέα χρονιά.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και κρατάει γερά αυτός ο γάμος;

Έχουμε τον χρόνο και τον χώρο μας. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Επίσης ταιριάζουμε ως χαρακτήρες.

Οι προετοιμασίες για το «Your Face Sounds Familiar» είσαι προετοιμασμένη;

Ακόμα δεν έχω προετοιμαστεί. Έχω αρχίσει σιγά – σιγά να το σκέφτομαι. Μου ήρθε λίγο απότομα, αλλά ήταν ωραίο. Πλέον λέω και εγώ την γνώμη μου για τους ανθρώπους που θα συμμετέχουν, δεν μένω αμέτοχη. Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 έχουμε κοινή λογική και κοινό σκεπτικό.

Έχει δεχθεί τρικλοποδιές στον χώρο της τηλεόρασης;

Μέσα στον χώρο δεν έχω δεχθεί τρικλοποδιές. Πολλές φορές ο καλός χαρακτήρας εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Και εγώ αυτό άρχισα να το συνειδητοποιώ αργά και έτσι άρχισα να κάνω τις παρέες που πρέπει και τις επαγγελματικές σχέσεις που πρέπει.

Ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια;

Εκπομπή μαγειρικής θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή, με κάποιο φίλο σεφ.

Πηγή: tlife.gr