Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου υμνούν τη γοητεία του μαύρου -Μητέρα και κόρη σε θεατρική έξοδο

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οι δύο χέστηδες» στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν».

Πρόκειται για μια μονόπρακτη φαρσοκωμωδία-βαριετέ (βωντβίλ), γραμμένη το 1860 από τον δημοφιλή και επίσης μαιτρ του είδους, Ευγένιο Λαμπίς σε συνεργασία με τον Μαρκ Μισέλ. Αυτή η δροσερή, απολαυστική κωμωδία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σατιρίζει μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις τόσο τις ανθρώπινες αδυναμίες, όσο και τα κοινωνικά ήθη της εποχής της.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ήταν και η Άντζελα Γκερέκου με τη Μαρία Βοσκοπούλου. Μητέρα και κόρη έκαναν μια κοινή εμφάνιση με κομψά σύνολα και πόζαραν για τους φωτογράφους.

Η Άντζελα Γκερέκου φορούσε ένα δερμάτινο τζάκετ σε στιλ blazer πάνω από ένα ντελικάτο τοπ, υφασμάτινο παντελόνι και two-toned παπούτσια, όλα σε μαύρο χρώμα, ενώ «έσπασε» το total black με μια εντυπωσιακή πασμίνα με ιδιαίτερο μοτίβο. Η Άντζελα Γκερέκου κρατούσε μια μαύρη δερμάτινη καπιτονέ τσάντα και πρόσθεσε μερικά διακριτικά κοσμήματα στο look.

Για το μακιγιάζ της, η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε να τονίσει τα μάτια της με μαύρη μάσκαρα και τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν.

Η Μαρία Βοσκοπούλου επίσης εμπιστεύτηκε την κλασική κομψότητα του μαύρου για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι δύο χέστηδες». Συγκεκριμένα, φορούσε ένα μακρύ παλτό, wide-leg υφασμάτινο παντελόνι και δετά παπούτσια τύπου Oxford. Η Μαρία Βοσκοπούλου έσπασε τη μονοχρωμία με μια λευκή τσάντα Moschino, ενώ για το μακιγιάζ της τόνισε τα χείλη της.

Δείτε την εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου με τη Μαρία Βοσκοπούλου:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μαρία Βοσκοπούλου, με τους συμφοιτητές της από Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν/ NDP Photo Agency
Άντζελα Γκερέκου-Γιάννης Μόσχος/ NDP Photo Agency

Θέμης Πάνου-Άντζελα Γκερέκου/ NDP Photo Agency

πηγή: bovary.gr