Κεφαλονιά: Ξεφάντωσε το Καπανδρίτι τον Δεκαπενταύγουστο – Μια πλατεία γεμάτη μουσική, χορό και παράδοση! (εικόνες)

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αυθεντικό κεφαλονίτικο κέφι έζησε το Καπανδρίτι το Σάββατο 15 Αυγούστου 2026, με την πλατεία του χωριού να μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης κατοίκων και επισκεπτών.

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καπανδριτίου «Οι Πρόννοι», σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου, διοργάνωσε ένα παραδοσιακό γλέντι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου.

Η πλατεία γέμισε ζωή

Η ζωντανή μουσική έδωσε από νωρίς τον ρυθμό, με τον κόσμο να συμμετέχει στη γιορτή και τον χορό να έχει την τιμητική του.

Η πλατεία Καπανδριτίου γέμισε από παρέες, χαμόγελα και όμορφες στιγμές, σε μια βραδιά που έφερε στο προσκήνιο εκείνο που κάνει ξεχωριστά τα καλοκαιρινά πανηγύρια στα χωριά της Κεφαλονιάς: τη συνάντηση των ανθρώπων, την παράδοση και τη διασκέδαση μέχρι αργά.

Ο Δεκαπενταύγουστος στα χωριά της Κεφαλονιάς

Οι εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου αποτελούν κάθε χρόνο μια ξεχωριστή ευκαιρία για τα χωριά του νησιού να ζωντανέψουν και να υποδεχθούν τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και όσους επιστρέφουν στην Κεφαλονιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το Καπανδρίτι έστειλε το δικό του μήνυμα το βράδυ του Σαββάτου, με μια γιορτή γεμάτη κέφι, μουσική και χορό, κρατώντας ζωντανή την παράδοση και χαρίζοντας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις σε όσους βρέθηκαν στην πλατεία.

Και του χρόνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ