Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαρδηνία και υποδέχτηκε τον Αύγουστο με φωτογραφίες από τα γαλαζοπράσινα νερά και ένα αισιόδοξο μήνυμα στο Instagram.
Μαρία Μπεκατώρου: Διακοπές στη Σαρδηνία και ένα νοσταλγικό μήνυμα για τον Αύγουστο
Στη μαγευτική Σαρδηνία περνά μέρος των φετινών καλοκαιρινών της διακοπών η Μαρία Μπεκατώρου, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA καλωσόρισε τον Αύγουστο με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στο ιταλικό νησί.
Η ίδια αποκάλυψε ότι βρίσκεται στη Σαρδηνία, χρησιμοποιώντας το hashtag #Sardinia στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ενώ συνόδευσε τις εικόνες με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία και νοσταλγία για τα ανέμελα καλοκαίρια.
«Καλό μήνα παιδιά! Ο Αύγουστος μας είναι εδώ. Να τον ζήσουμε δυνατά και ανέμελα όπως παλιά… Τότε που μετρούσαμε μπάνια και παγωτά γιατί… Η ζωή είναι ωραία! Και τον Αύγουστο ακόμα πιο ωραία!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσως εκατοντάδες σχόλια και likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλές διακοπές και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις καλοκαιρινές εικόνες που μοιράστηκε.
Δείτε την ανάρτησή της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.



