Μια ανεπανάληπτη μουσικοχορευτική παράσταση.

Αφιερωμένη στο δέντρο – σύμβολο της ειρήνης του ελληνικού πολιτισμού,  στην Ελιά,  ήταν η χθεσινή παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση του “ΜΠΑΛΛΟΥ”.  200 χορευτές  όλων των ηλικιών μας πρόσφεραν ένα υπερθέαμα ανεπανάληπτο.

Η διδασκαλία των χορών και η επιμέλεια της παράστασης ήταν από την Ελένη Λιναρδάτου – Πεφάνη και την Εύη Πεφάνη. Επιμέλεια και παρουσίαση κειμένων από την Ελένη Λιναρδάτου – Πεφάνη. Οι παραδοσιακές φορεσιές που εντυπωσίασαν ήταν από το εργαστήρι Παραδοσιακής φορεσιάς Πελαγία Οικονομιδη.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, η Βουλευτής κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Βαγ. Κεκάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγ. Κωνσταντάκης, ο Σπ. Ματιάτος, εκ μέρους του Μητροπολίτη παραβρέθηκε ο Πατέρας Μεσσολωράς.

Μετά την ομιλία του Προέδρου του “Μπάλλου” Σπ. Πεφάνη,  η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, ενώ όλα όσα μας είπε ανάμεσα στην αλλαγή των χορευτικών  τμημάτων η Ελένη Πεφάνη ήταν πολύ κατατοπιστικά για το δέντρο της Ελιάς. Στο τέλος όλα τα τμήματα εμφανίστηκαν στη σκηνή σε ένα πανηγυρικό χαιρετισμό και ραντεβού του χρόνου.

Σε λίγο το video.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr