Μυστικός γάμος Νίκου Καρβέλας – Έλενας Φερεντίνου; Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου και η “άγνωστη” συγγένεια

Ο Χρήστος Φερεντίνος είχε τα κέφια του και έκανε αποκαλύψεις για τον Νίκο Καρβέλα και την αγαπημένη του ξαδέρφη, Έλενα Φερεντίνου.

Ο Έλληνας συνθέτης και δημιουργός Νίκος Καρβέλας και η κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί και ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε σε αυτούς σήμερα μέσα από την εκπομπή του.

Θυμίζουμε ότι η όμορφη μανούλα γέννησε τον Απρίλιο του 2022 τον γιο τους σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Δημοσιεύματα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για το ζευγάρι, γιατί είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό, όμως δεν είχε γίνει γνωστό κάτι για γάμο.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Φερεντίνου και η “άγνωστη” συγγένεια

«Είμαστε ξαδέρφια. Επειδή έχει παντρευτεί την ξαδέρφη μου, την Έλενα Καρβέλα τον λέω ξάδερφο. Αυτό ήθελα να πω. Είναι ο μεγάλος μου ξάδερφος», είπε χαρακτηριστικά σήμερα ο παρουσιαστής.

Μυστικός γάμος Νίκου Καρβέλας - Έλενας Φερεντίνου

 

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν το ζευγάρι έχει όντως παντρευτεί ή εάν το είπε για χάρη του λόγου. Θυμίζουμε ότι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα, από την οποία έχει και δύο εγγόνια, ενώ από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια έχει αποκτήσει τον 15χρονο Ανδρέα. Μεταξύ τους διατηρούν άψογες σχέσεις και είναι πολύ δεμένοι.

συνέχεια στο athensmagazine.gr