Οι αγαπημένοι ερμηνευτές Γιοκαρίνης – Παπαδόπουλος-Ζιώγαλας και Μηλιώκας (pics)

Το κλίμα ήταν βαρύ, οι συμπολίτες βαθιά επηρεασμένοι από τον άδικο και φρικτό χαμό συνανθρώπων μας. Τραγούδια πονεμένα, τραγούδια ψυχής αφιερώθηκαν σε εκείνες τις ψυχές.

Με τεράστιο πόνο ψυχής η θρυλική παρέα των “4”, οι αγαπημένοι ερμηνευτές και συνθέτες Γιοκαρίνης-Παπαδόπουλος-Ζιώγαλας και Μηλιώκας απόψε τραγούδησαν για τον ΝΕΟΛ.

Τραγούδησαν φορώντας την φανέλα του ΝΕΟΛ, φανέλα που έφερε και τα ονόματα τους και που τους χάρισαν απλόχερα Διοίκηση και παίκτες της ομάδας μας.

Μπορεί αρκετός κόσμος να μην ήρθε να τους απολαύσει από κοντά, όμως πουλήθηκαν περισσότερα από 5000 εισητήρια. Συναυλία στήριξης στην άνοδο του ΝΕΟΛ στην Γ Εθνική.

Η συναυλία ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγ.Κωνσταντάκη, ο οποίος (προεκλογική κίνηση) ήρθε στην πόλη μας, αλλά και από έναν σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του ΝΕΟΛ κ Ευαγ.Βολτέρα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους τραγουδοποιούς γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν έστω και για λίγο να ξεχαστούμε και να σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους, παλιές αγαπημένες και αξέχαστες επιτυχίες.

“Ευλαμπία”, “Γυριστρούλα”, “Μπανάκι μανάκι”, “Ροζ”, “Κακοσάλεσι”, “για το καλό μου”, “Γκρέκο Μασκαρά”, “Τσικαμπουμ” “Έλα γοριλάκι” “δεν είμαστε καλά” “τσιχλα δίχως ζάχαρη” ‘το τραγούδι της ερήμου’ ” σαν σταρ του σινεμά” “μην υποκρίνεσαι” ” θα σου φανερωθώ”, “Βασιλική”, “πέρασε η μπόρα” κα.

Τραγούδια 30ετίας που ακόμα όχι μόνο έχουν απήχηση σε μικρούς και μεγάλους, αλλά που είναι διαχρονικά, δυνατά και ροκ εντ ρολ.

Ποιοτικά τραγούδια από καλλιτέχνες με τεράστιο και σημαντικό έργο στην μουσική σκηνή.

Άλλωστε αυτό θα το διαπιστώσετε και στο βίντεο που θα προστεθεί αύριο…

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr & www.lixouri.gr