Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού.

Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – περιφερειακή σύμβουλος στην Αττική- βρέθηκε στην Κεφαλονιά για μια πρώτη επαφή με τον κόσμο και για να διαπιστώσει τα προβλήματα της Κεφαλονιάς που όπως επισήμανε, ειδικά στο Ληξούρι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα 5 χρόνια μετά τον σεισμό.

Φάνηκε να γνωρίζει καλά και να έχει εντοπίσει τα κυριότερα προβλήματα αφού αναφέρθηκε σε αυτά. «Σχολεία στην Παλλική, Ματζαβινάτειο, αλιευτικό καταφύγιο Αθέρα και πολλές ελλείψεις σε δομές» ήταν με την σειρά τα θέματα στα οποία έδωσε έμφαση.

Στην γενικότερη πολιτική που ακολουθείται από την παράταξη αλλά και από τα κεντρικά – αφού κατά δήλωσή της δε μπορούν να μην συγχέονται – ανέφερε ότι όσοι βρίσκονται στο ΚΚΕ δεν έχουν αυταπάτες, γνωρίζουν την κατάσταση και ξέρουν ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Η κυρία Μπαλού ξεκίνησε την επίσκεψή της από την Κέρκυρα. Τις τελευταίες μέρες (14-17 Ιανουαρίου) βρέθηκε στην Κεφαλονιά και επόμενος προορισμός η Ιθάκη.

Ακούστε την κα Μπαλού.

 

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr