Την αποχώρησή της από τον συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ» με επικεφαλής τον Θ. Γαλιατσάτο γνωστοποιεί με δημόσια επιστολή της, η Νένα Κουρουμπλή, η οποία μάλιστα επισημαίνει ότι ένας από τους λόγους που συνέβαλαν σε αυτή την απόφαση ήταν δημόσιες τοποθετήσεις μελών του συνδυασμού «ΑΝΑΣΑ» και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πανδημίας που είχαν μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Η επιστολή

Αγαπητέ Κο. Θ.ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ
Με την παρούσα θα ήθελα να σας υποβάλω την αποχώρησή μου από το Συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α
Ήμουν δίπλα στον Συνδυασμό από την γέννησή του ως Ανεξάρτητη Πολίτης βάζοντάς πλάτη πάντα στα δύσκολα με Ήθος και Ανιδιοτέλεια.
Κάτι το οποίο θα επιθυμούσα να πράξει η ΑΝ.Α.Σ.Α και όχι μόνο …….. απέναντι στις δύσκολες στιγμές που περνά το νησί μας και η πατρίδα μας, αντιμετωπίζοντας μια Πρωτόγνωρη Υγειονομική – Οικονομική Κρίση και μια Ακραία Συμπεριφορά από την γείτονα χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται
Πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις μελών του Συνδυασμού και Στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες χωρίς ίχνος αυτοκριτικής συνέβαλαν στην απόφαση μου αυτή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τον Κο Λ. Νιοτόπουλο και τους Συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όσο και εσάς.
Η Δοτικότητα και η Προσφορά είναι για έμενα τρόπος ζωής, η Αλληλεγγύη και ο Σεβασμός στοιχεία του χαρακτήρα μου.
Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με βασικά συστατικά την σύνθεση και την συνεργασία δεν έπαψα ούτε στιγμή να είμαι Ενεργή Πολίτης και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Καλή συνέχεια

Νένα Κουρουμπλή Μένουμε Σπίτι

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κάντας
Επόμενο άρθροΠρώτο κρούσμα κορωναιού στην Κεφαλονιά: Αρνητικό το τεστ για την σύζυγο και τo παιδί του