Σε ανταπόδοση του προ μηνός γεύματος στην Θεσσαλονίκη, ο Α.Σαμαράς με πρωτοβουλία του προσκάλεσε σε δείπνο τον Κ.Καραμανλή με την συνάντηση να γίνεται σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων και “μενού” τον Κ.Μητσοτάκη λίγους μήνες πριν την διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ο νυν αρχηγός της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκης μετά από σειρά σκανδάλων που έχουν έρθει στην δημοσιότητα θεωρείται “βαρίδι” για το κόμμα και οι εξελίξεις για το μέλλον ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης των πρώην πρωθυπουργών.

Η εκ νέου συνάντηση και μάλιστα δημόσια θέα, αποτελεί αναμφίβολα ισχυρό μήνυμα κατά του Κ.Μητσοτάκη και των χειρισμών του σε κρίσιμα θέματα και επιλογές.

Και δεν είναι τυχαίες οι αναφορές αναλυτών που αναφέρουν ότι  με την «σαμαρική» και την «καραμανλική» πτέρυγα να βρίσκονται πλέον σε απευθείας σύγκρουση με τον Κ.Μητσοτάκη οι πολιτικές του ημέρες είναι τελειωμένες.

Οι ελπίδες του να ξανακυβερνήσει την χώρα είναι μηδενικές όπως και να παραμείνει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία όσο έχει αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα μπορεί να παίξει κανένα ουσιαστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Έτσι λοιπόν σαμαρικοί και καραμανλικοί έχουν αποφασίσει ότι είναι η ώρα να αποχωρήσει.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτές είναι οι 105 σοβαρές παθήσεις που «δίνουν» είσοδο στα πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις – Πότε τα αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΜε τι καιρό θα κάνουμε φέτος Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου