Πιστός στις προγραμματικές του δεσμεύσεις για την στρατηγική αναβάθμιση της συνεργασίας του Δήμου Ιθάκης με τους θεσμικούς του εταίρους αλλά και στην προσωπική του αφοσίωση στο ζήτημα Οδυσσέας-Ιθάκη, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας συγκάλεσε εκ νέου συνάντηση, σε συνέχεια εκείνης της 18ης/9/2019, με τον Προϊστάμενο της Εφορείας κ. Γρηγόρη Γρηγορακάκη και την αρχαιολόγο της Υπηρεσίας κ. Ελένη Παπαφλωράτου, οι οποίοι ξαναβρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο νησί μας, καταδεικνύοντας στην πράξη την αλλαγή κλίματος και βούληση συνεργασίας.

Τα θέματα στα οποία εστιάζεται κυρίως ο Δήμος Ιθάκης αφορούν στην ορθή διαχείριση των έργων Πολιτισμού ΕΣΠΑ 2014-2020 που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στο νησί μας, την ολοκλήρωση της προγραμματικής σύμβασης ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Σχολής Ομήρου και την περαιτέρω αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ιθάκης.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης έθεσε πρόσφατα τα ζητήματα της αρχαιολογικής ανασκαφής και της αναβάθμισης των αρχαιολογικών μνημείων και Μουσείων της Ιθάκης και στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν πρόσφατα στο Δημαρχείο του Αργοστολίου.

Βήμα Μπροστά Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
Προηγούμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο στην Εγνατία! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση με φορτηγό [video]
Επόμενο άρθροΟ Βελόπουλος έφτιαξε βίντεο που βυθίζει το Oruc Reis και φώναξε: «Έτσι κάνουν οι Ελληνες»! (Video)