Την Κεφαλονιά επισκέφθηκε η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης αφορούσε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς το Σαββάτο το απόγευμα και την πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ την Κυριακή το μεσημέρι.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο  Ιωάννης Δαρδαμάνης αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Ο Δημ. Καραμανίδης Τομεάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος πρώτος εκλεγμένος της Πολιτικής Επιτροπής. Άγις Δήγκος Εκτελεστικού ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος Αττικών Οργανώσεων.

Τη συνέντευξη παρακολούθησαν αρκετά μέλη της ΝΔ από Κεφαλονιά και Ιθάκη. Από την Ιθάκη είδαμε την κ. Σμαράγδα Σαρδελή. Επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς κ. Βανδώρος.

Ήταν μια πολύ καλή συνέντευξη, η κ. Ζαχαράκη η οποία κυριολεκτικά δεν άφησε να πέσει τίποτε….. κάτω. Καλά ενημερωμένη σε όλα τα ζητήματα, που την αφορούν και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.  Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μιας και το ….επιτελείο των δημοσιογράφων την βομβάρδιζε συνεχώς. Ενδιαφέρουσα ήταν η απάντηση όταν ρωτήθηκε για την “διάσπαση” του Δήμου Κεφαλονιάς. Είπε με σκωπτικό ύφος και λίγη ειρωνεία: Σήμερα είναι 27 Ιανουαρίου, όποιος μιλάει για “διάσπαση” θα πρέπει να το κάνει με πολύ σκέψη, μπορεί να γίνουν όλ’ αυτά τρεις μήνες πριν;(από τις εκλογές) Είναι δηλαδή μια σοβαρή αντιμετώπιση της διοικητικής πράξης της αυτοδιοίκησης αυτή; (Συμφωνούμε απόλυτα μαζί της).

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr

Ακούστε την συνέντευξη που είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

 

 

Προηγούμενο άρθροΈχασε ο ΝΕΟΛ 73-56 από τον Ιωνικό Ν.Φ
Επόμενο άρθροΣε τελικό στάδιο η διάσπαση των Δήμων-Τι είπε ο Υπουργός Χαρίτσης σε αντιπροσωπεία της Λέσβου