Δελτίο Τύπου
Θέμα: Έδρα Σεισμολογίας και Γεωλογίας στο Αργοστόλι.
Εχθές Δευτέρα 15 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Φάρου είχε συνάντηση με τον Βουλευτή του νησιού μας κυρ. Καππάτο Παναγή.
Μετά από μια όμορφη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το θέμα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόταση υποσχόμενος ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό συνεργαζόμενος με όλους τους φορείς του τόπου.
Ως πρώτη προτεραιότητα συναποφασίσαμε τηλεδιάσκεψη με επικεφαλής, τον καθηγητή μας κυρ. Άκη Τσελέντη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τόπου.
Ευχαριστούμε τον κυρ. Καππάτο Παναγή για την ανταπόκριση του.
Συνεχίζουμε.
Για τον Φάρο Τμήμα επικοινωνίας.
Ελευθερία και Πολιτισμό θα απολαμβάνουν όσοι το Δικαιούνται !!!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΌ
ΕΣΤΙΑΣΗ – ΚΑΦΕ
Φίλες και φίλοι
Στο χώρο της εστίασης και του καφέ έχετε την συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας.
Ο αγώνας σας είναι και αγώνας μας και αφορά τις ανάσες και τα χαμόγελα όλων μας. Το φαγητό και ο καφές έχουν ως πρόσημο το + (συνεύρεση, συντροφικότητα, συμμετοχή κτλ.) Και προσφέρουν ενότητα και θαλπωρή στην ταλαιπωρημένη μας κοινωνία και όχι διχασμό.
Στις δύσκολες ώρες του Ιανού προσφέρατε 500 φρέσκιες μερίδες φαγητού στις δοκιμαζόμενες περιοχές. Οι κοινωνίες είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και αυτό αποτυπώνεται σήμερα και επειδή αύριο ξημερώνει η επέτειος του Πολυτεχνείου ας ΤΟΛΜΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ. Ο σημερινός άνθρωπος συνθλιμμένος από τις ανταγωνιστικές και απαξιωμένες κοινωνικές σχέσεις συμβιβασμένος με την μοίρα του , αντικαθιστά την προσπάθεια για ουσιαστική ζωή με το να ζήσει όσο και όπως μπορεί. Θυμίζοντας εδώ ότι άλλαξαν τον κόσμο αυτοί που τόλμησαν μέσα από την πιο ζοφερή πραγματικότητα να ονειρευτούν.
Όπως έγραψε ο ποιητής (κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη με ένα άστρο η με ένα γιασεμί, σαν ένα τραγούδι που καθώς βρέχει παίρνει το μέρος των φτωχών. )
Φίλες και φίλοι της εστίασης και της αναψυχής ο αγώνας σας είναι και αγώνας μας για ανθρωπινότητα και Δημοκρατία.
Συνεχίζουμε
Για τον Φάρο Παυλατος Νίκ
Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Θεόφιλου-Καππάτου με τον Υπ. Υγείας Θ. Πλεύρη-Τα θέματα υγείας του Νομού επί τάπητος
Επόμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Έρχονται 156.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών-Που θα διατεθούν (απόφαση)