Γκλέτσος: «Ανεπιθύμητος ο Μητσοτάκης στη Λαμία»-Τι απαντά για το γιαούρτι με το πρόσωπο Μητσοτάκη

Απάντηση για τη συσκευασία γιαουρτιού με το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε, μέσω ραδιοφωνικής του παρέμβασης, ο Απόστολος Γκλέτσος. Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και προκάλεσε αρκετή συζήτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίζεται κρατώντας ένα γιαούρτι που έχει το πρόσωπο του πρωθυπουργού. «Είναι τέλειο» ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια το φέρνει κοντά στο πρόσωπό του, βγάζοντας φωτογραφία.

Με δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού LamiaPolis 87,7, ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας ανέφερε σχετικά: «Ήρθαν τα παιδιά σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μου έφεραν ένα γιαούρτι με τη φάτσα του Μητσοτάκη κολλημένη και είπα “τέλειο, τέλειο…”. Θα με χαρακτηρίσει με αφορμή αυτό, η ΝΔ εμένα; Εμένα; Ποιος; Η ΝΔ; Να κοιτάξει λίγο τα του οίκου της. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα ούτε για υπουργούς, ούτε και τα στελέχη της. Που το στόμα τους έχει πει…και αν έχει πει….».

Συνεχίζοντας, είπε: «Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το γιαούρτι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά του σοβαρού από την τρολιά, τότε δεν έχουν χιούμορ. Δυστυχώς, μετά και τα Τέμπη είναι μεγάλη η οργή του κόσμου και ο θυμός όλων μας. Στην Ελλάδα ζούμε, που γέννησε τη σάτιρα. Αν δεν εκτονωθούμε και με το χιούμορ, θα τρελαθούμε κιόλας».

«Ανεπιθύμητος ο Μητσοτάκης στη Λαμία»

«Στα σοβαρά τώρα, ο κ. Μητσοτάκης για τη Λαμία είναι persona non grata. Είναι ανεπιθύμητος. Η Λαμία είναι μια νεκρή πόλη. Η Φθιώτιδα είναι σε μαρασμό. Ο νομός έχασε μία έδρα, φεύγουν οι νέοι μας. Φεύγει κόσμος, δεν μπορεί να ζήσει. Η ΝΔ πούλησε τη ΛΑΡΚΟ όταν το νικέλιο έπιανε την καλύτερη τιμή του. Είναι εγκληματίες. Και έχει μούτρα ο κ. Μητσοτάκης να έρθει στη Λαμία;», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως δήλωσε, «η περιοχή μας χρειάζεται ένεση αδρεναλίνης. Να σηκωθεί. Έχουμε πράγματα εμείς, στον συνδυασμό μου, για να το καταφέρουμε. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή. Τελείωσαν οι πολιτικές του ημέρες. Φεύγει και μάλιστα φεύγει με ταχύτητα φωτός».

πηγή: reader.gr