Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου με το συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι θα είναι η Μέμα Χαλιώτη, Πιανίστα, Μουσικοπαιδαγωγός, με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Η Επτανήσια μουσικός μεγάλωσε στο Μαρούσι, όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Η παρουσίασή της έγινε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον ανεξάρτητο συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμέρο.

Η ίδια δήλωσε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της: «Δραστηριοποιούμαι κοινωνικά και πολιτικά αρκετά χρόνια και από διαφορετικές θέσεις, όντας ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα εντάχθηκα στον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι με μοναδικό μου στόχο, να προσφέρω στην πόλη μου. Με έμφαση στον πολιτισμό της καθημερινότητας των πολιτών μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της υποστήριξης των ευπαθών ομάδων,  με έμφαση στον πολιτισμό των τεχνών και των γραμμάτων. Εντάχθηκα λοιπόν στο # Ενωμένο Μαρούσι για να συνδράμω στην ποιοτική και ουσιαστική αλλαγή  που χρειάζεται η πόλη μας, με σεβασμό και ενδιαφέρον προς όλους τους Μαρουσιώτες, χωρίς κουραστικές και ξεπερασμένες διχαστικές αντιλήψεις, με μια νέα πολιτική στάση και νοοτροπία, με πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη».

«Συνεχίζουμε δυναμικά και ανεξάρτητα για ένα # Ενωμένο Μαρούσι», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος καλωσορίζοντας την Μέμα Χαλιώτη στο συνδυασμό, προσθέτοντας: «Στην αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις. Μιλήσαμε από την αρχή της προσπάθειάς μας για έναν ανεξάρτητο συνδυασμό με νέα και έμπειρα στελέχη που έχουν όμως κοινή δέσμευση την αφοσίωση στην πόλη και τους κατοίκους της. Η αλλαγή από το χθες σε ένα δημιουργικό αύριο για την πόλη χρειάζεται ανθρώπους που αν και έχουν την κομματική τους ταυτότητα μπορούν να συνεργάζονται και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητές τους. Προχωράμε ενωμένοι».

Αναδημοσίευση από https://karameros.gr

Προηγούμενο άρθροΠαλική: Μία κυψέλη πολιτισμού στα Δαμουλιανάτα (pics)
Επόμενο άρθρο“Πολεμικό” σκηνικό στο δημοτικό συμβούλιο για τα μπάζα στα Δαυγάτα (video)