Κ.Μητσοτάκης: «Θέλουμε να έρχονται στην Ελλάδα μετανάστες να εργάζονται αλλά οργανωμένα»! «Να μείνουν όσοι έχουν κάνει τρία χρόνια σχολείο»

Με φόντο τον νεόδμητο φράχτη που κατασκεύασε, ο Κ.Μητσοτάκης από τον Έβρο θέλησε να κερδίσει ξανά ψήφους της παραδοσιακής Δεξιάς (τους είχε ξεχάσει καθώς προτιμούσε να “παίζει” ΠΑΣΟΚ) και ανακοίνωσε την επέκταση του θέλοντας να δείξει το σκληρό πρόσωπο αλλά δεν μπόρεσε και να μην αποκαλύψει για τις σκέψεις του για την μεταναστευτική πολιτική που θέλει να ακολουθήσει.

Ανέφερε έτσι ο Κ.Μητσοτάκης: “Να δεχόμαστε μετανάστες σε τομείς που έχουμε ελλείψεις, οργανωμένα. Με διμερείς συμφωνίες και νέα σχήματα. Να δεχόμαστε κατοίκους άλλων χωρών να έρχονται να δουλεύουν, αλλά οργανωμένα. 

Θα έρχονται, θα εργάζονται και θα γυρίζουν όποτε θέλουν στην χώρας μας αλλά θα είναι νόμιμα.”

Επίσης μίλησε και για το νέο μεταναστευτικό κώδικα όπου προανήγγειλε “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ψηφίζουμε και έναν νέο Μεταναστευτικό Κώδικα. Είναι μία τομή που ξεκαθαρίζει οριστικά τους όρους νόμιμης παραμονής κάποιων στη χώρα μας. Επιτρέπει, παραδείγματος χάρη, και σε ανήλικα παιδιά τα οποία ήρθαν και σπούδασαν σε ελληνικό σχολείο να παραμείνουν στη χώρα μας και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον εδώ, εφόσον -πάλι, το τονίζω- έχουν περάσει τρία χρόνια σε ελληνικό σχολείο.”!

πηγή: pronews.gr