Κεφαλονιά: Μήνυμα ενότητας έστειλαν Καππάτος –Μαραβέγιας από τη Σκάλα –Στο επίκεντρο της συνάντησης τα προβλήματα των επαγγελματιών -Ποιοι έδωσαν το παρών [εικόνες]

Μήνυμα ενότητας στο χώρο της ΝΔ έστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές της του κυβερνώντος κόμματος Παναγής Καππάτος, ο οποίος είναι και εν ενεργεία βουλευτής και Ναπολέων Μαραβέγιας στην εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Σκάλας με τους επαγγελματίες της περιοχής το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο εν ενεργεία βουλευτής Παναγής Καππάτος έκανε αναφορά στο έργο της κυβέρνησης για την στήριξη των επαγγελματιών. Μίλησε για τα μέτρα στήριξης που πάρθηκαν και για όσα μένει ακόμα να γίνουν.
Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνυποψήφιό του Ναπολέοντα Μαραβέγια, ο οποίος αναφέρθηκε εκτεταμένα στα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και συνολικά την οικονομία καθώς και ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Αργοστολίου Νίκος Κουρκουμέλης και ο περιφερειακός σύμβουλος και τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής.

Ακολούθησε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τους παρευρισκόμενους επαγγελματίες, ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα βήματα που έχουν γίνει και όσα θα πρέπει να γίνουν στη συνέχεια.