ΚΚΕ: Παρουσίασε την υποψήφια Περιφερειάρχη Α. Μπαλού και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κεφαλονιάς Δ. Μαντζουράτο (pics+video)

Την πρώτη γνωριμία με την υποψήφια Περιφερειάρχη του ΚΚΕ στα Ιόνια Νησιά κ. Αλεξάνδρα Μπαλού χθες, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Αργοστόλι. Η πρώτη γνωριμία είχε θετική κατάληξη μιας και η κ. Μπαλού αρκετά απλή και συμπαθητική, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Αυτοδιοίκηση τοπικής και Περιφερειακής.

Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Π.Ι.Ν. γεννήθηκε στο χωριό Μεσαριά της Κέρκυρας και είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ παλαιότερα ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας. Εχει τελειώσει τη σχολή Η/Υ του ΕΛΚΕΠΑ και τη Συνεταιριστική Σχολή Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του γενικού συμβουλίου και της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), πρόεδρος του κλαδικού σωματείου εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση». Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς και έχει καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης.

Μαζί της ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Κεφαλονιά ο Δημ. Μαντζουράτος. Υποψήφιος Δήμαρχος, όλα εξαρτώνται από την λεγόμενη “Διάσπαση” αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Αργοστόλι ή στο Ληξούρι. Συντόνισε την συνέντευξη ο Σπύρος Καμπίτσης.

Τόνισε η κ. Μπαλού ότι η προσπάθεια που κάνουμε μπροστά στις εξελίξεις που έχουμε είναι να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία που έχει ο λαός  στις εκλογικές αναμετρήσεις και να βάλει τη σφραγίδα του σ’ αυτές τις εξελίξεις. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση θα γίνουν μέσα σε ένα κλίμα διαφορετικό με βάση τις εξελίξεις που υπάρχουνε και στο πολιτικό σκηνικό, γιατί ήδη βλέπουμε μια προετοιμασία και στη βουλή για ψήφο εμπιστοσύνης διαφοροποιήσεις, θα πρέπει οι εργαζόμενοι, ο λαός να μην ασχοληθεί με τέτοιου είδους εξελίξεις.

Ο Δημ. Μαντζουράτος κάλεσε τους εργαζόμενους που έχουν αποκτήσει μια σοβαρότατη πείρα διότι έχουμε σοβαρότατες εξελίξεις στο γενικότερο πεδίο που θα επηρεάσουν και την τοπική αυτοδιοίκηση. Την συνέντευξη παρακολούθησαν ο Νίκος Γκισγκίνης και ο Γιάννης Κουρούκλης

Δείτε το Βιντεο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr