Χθες άκουσα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του γραμματέα της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Kεφαλονιάς σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Κέρκυρας. Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η σιωπή από κάποιους ανθρώπους πολλές φορές εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Όλο το προηγούμενο διάστημα ως περιφερειακή παράταξη του ΚΙΝΑΛ έχουμε γίνει στόχος και έχουμε κατηγορηθεί για τη συνεργασία μας σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτή τη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω ορισμένες απαντήσεις στον γραμματέα του τοπικού ΚΙΝΑΛ και όχι μόνο, διότι ως γραμματέας όφειλε να γνωρίζει τα στοιχειώδη. Δεν μπορείς λοιπόν, να μας κατηγορείς ότι δεν υπήρξε προγραμματική συμφωνία και ότι δεν ενημερώσαμε τα μέλη μας. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς ότι έπρεπε να έχουμε διαφορετική στάση στο θέμα του περιφερειακού ΦΟΣΔΑ, όπως επίσης δεν μπορείς να μας κατηγορείς ότι δεν πήραμε θέση για τους δασικούς χάρτες. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς γιατί όφειλες να γνωρίζεις ότι ως παράταξη: 1)Καταψηφίσαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το άρθρο 93 που αφορούσε το ΦΟΣΔΑ. 2)Το ζήτημα των δασικών χαρτών που απασχολεί τους πολίτες των Ιονίων Νήσων ήρθε στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατόπιν δικής μας εισηγήσεως. 3)Προγραμματική συμφωνία υπήρχε και δημοσιεύτηκε, ενημέρωση τον μελών του κόμματος επίσης υπήρχε. Αγαπητέ γραμματέα ενδεχομένως εσύ να μην ενημερώθηκες, διότι η άρνηση σου να συμμετάσχεις στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως. Όφειλες να είσαι ενημερωμένος και ας δεχτώ ότι δεν ήξερες. Δεν ρώταγες;;;

Από το fb του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Δημήτρη Σπανού

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Κρητικός: Ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ μιλάει για τις εξελίξεις στο ΦΟΔΣΑ, προσλήψεις στην Περιφέρεια & δασικούς χάρτες (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: Τουριστική Επιτροπή Δήμου Αργοστολίου: Αυτό είναι το επικρατέστερο logo της φετινής τουριστικής προβολής (φωτο)

Διαβάστε επίσης: Θεόφιλος: “Δίνουμε έναν τεράστιο αγώνα να κρατήσουμε τον Δήμο Αργοστολίου όρθιο, εν μέσω πανδημίας”

Ο τοπικός αναλυτής

Διαβάστε επίσης: Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: “Πρέπει κάτι να γίνει-Δεν έχουμε όλοι λεφτά για δικηγόρο”!!!

Διαβάστε επίσης: Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: “Πέρασαν ήδη έξι μήνες και φως για τις αποζημιώσεις δεν φαίνεται στον ορίζοντα”

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αργοστολίου: Έρχονται νέα “600άρια” για αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ-Εγκρίθηκαν 371.000 ευρώ (απόφαση)

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια στην Οικογένεια του Νίκου Καμπιτση
Επόμενο άρθροZOOM-ΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ: Το πρόγραμμα του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού το τριήμερο