“Λάβρος” ο Μητσοτάκης κατά του καπνίσματος παρατήρησε δημοσιογράφο-Θα κάνει το ίδιο και με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς;

Αποφασισμένος να τηρήσει απολύτως την προσωπική του δέσμευση για πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου εμφανίζεται σε κάθε ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και για να δοθεί το καλό παράδειγμα, ο πρώτος χώρος απόλυτης εφαρμογής του νόμου θα είναι το κτίριο της  Βουλής.

Αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να το υπενθυμίζει καθημερινά ακόμα και στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο.

Έτσι χθες, την ώρα που έφευγε από το γραφείο του στη Βουλή και είδε έναν δημοσιογράφο να καπνίζει σε διάδρομο του Κοινοβουλίου και όχι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει δίπλα στο κεντρικό καφενείο, του φώναξε «δυο μήνες έχεις ακόμα αυτή τη δυνατότητα», υπονοώντας ότι είναι πιθανόν οι εθνικές εκλογές 2019 να γίνουν και αυτές τον Μάιο και ξεκαθαρίζοντας ότι από την πρώτη μέρα της πρωθυπουργίας του ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί πλήρως  στη Βουλή.

Πηγή: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει για εκλογές τον Μάιο -Το σχόλιο σε δημοσιογράφο για το κάπνισμα | iefimerida.gr

Μετά τα παραπάνω, ξαναρωτάμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα πει τα ίδια και στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και ξαναθυμίζουμε το σχετικό μας άρθρο:

“Ανένδοτο” κατά του τσιγάρου κήρυξε ο Μητσοτάκης-Προτείνουμε να ξεκινήσει από την Κεφαλονιά και τον Δήμαρχο Παρίση (pics)