«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του είχαν ζητηθεί», με αυτή την λακωνική δήλωση απάντησαν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, στις διαρροές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον από το Παρίσι, όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δήθεν «αφού δόθηκαν εξηγήσεις από τον κ. Σαμαρά για την απουσία του από την σημερινή ψηφοφορία στην Βουλή, δεν υπάρχει θέμα».

Το Μέγαρο Μαξίμου είναι σε πανικό καθώς δεν ξέρει πώς να χειριστεί την άνευ αιτιολογίας απουσία του κ. Σαμαρά που αποτελεί σαφές μήνυμα δυσαρέσκειας προς τον κ. Μητσοτάκη, που προοιονίζεται δύσκολη συνέχεια. Μετά την επικοινωνία Καλαφάτη – Σαμαρά βγήκε διαρροή από το Παρίσι ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν». Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού εκτός από το ότι διέψευσε την σχετική πληροφορία, ζήτησε να αποσυρθεί η αρχική διαρροή. Όπως και έγινε. Εν κατακλείδι ισχύει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπαίνει σε ζητήματα κομματικής πειθαρχίας.

Πηγή: documentonews.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην “ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ” της Περιφέρειας Αττικής ο Βαγγέλης Ματσούκης
Επόμενο άρθροΛηξούρι: ΟΙ ΝΌΜΟΙ ΕΊΝΑΙ ΞΕΚΆΘΑΡΟΙ – Ο ΔΉΜΟΣ ΈΧΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΟΙΚ. ΈΤΟΥΣ 2020, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΊ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΊ ΑΠΌ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ…..