Συνάντηση στο Μαξίμου με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη την Τρίτη 27 Ιουλίου.
Είχαμε αποστείλει έγγραφη επιστολή προς την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στην οποία γνωστοποιούσαμε τις μεγάλες ανάγκες του νησιού μας.
Σημείωναμε ότι ο δήμος μας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, προσπαθεί να συντηρεί και να επισκευάζει τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του νησιού με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους μαθητές του.
Ζητούσαμε την επιχορήγηση του Δήμου για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις φθορές που υπέστη το κτίριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως μετά την εμφάνιση του ακραίου καιρικού φαινομένου «Ιανός».
Με μεγάλη μου χαρά συναντήθηκα με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μαξίμου ο οποίος μου ανακοίνωσε πως με ενθάρρυνση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθούν οι όποιες εργασίες χρειαστούν τα κτίριά μας για να μπορέσουν τον Σεπτέμβριο να υποδεχτούν, καταλλήλως, τα παιδιά μας και ξεκινάμε από βδομάδα τα έργα.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Δημητριάδη για τη συνδρομή του, αποδεικνύεται εμπράκτως και για δεύτερη φορά ότι είναι πραγματικός φίλος της Ιθάκης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη, που άμεσα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας, με τη φροντίδα της έγινε η προώθηση του θέματος και η συνεργασία της στην έκβαση υπήρξε καθοριστική. Άλλωστε, πάντα, το πρώτο βήμα είναι το πιο σημαντικό.
Στην συνάντηση παρών ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος Τουρισμού Κων/νος Καραβίας
Συνεχίζουμε…..

Συνάντηση στο Μαξίμου με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη την Τρίτη 27 Ιουλίου. Είχαμε…

Δημοσιεύτηκε από Stanitsas Dionisis στις Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας και τέλος η μουσική το επόμενο στάδιο για εννέα νησιά
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστικές Ελληνίδες: Τερμάτισαν πρώτες 💥 Έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ 🥇 Πάνε για μετάλλιο!