Στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο τα “OPEN MALL”-Παρεμβάσεις σε όλο το Αργοστόλι

Ο Σύλλογος μας μετά από προσπάθεια πάνω από 3 μήνες, και με τις δικές σας υπογραφές κατάφερε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση, την ψήφιση για το πρόγραμμα “Ανοιχτά κέντρα εμπορίου”. Η πρόταση μας πέρασε και μαζί με τον Δήμο θα προωθήσουμε την υλοποίηση της πρότασης προς αξιολόγηση μαζί με άλλους Δήμους της χώρας .

Το πρόγραμμα “Ανοιχτά κέντρα εμπορίου” είναι η παρέμβαση που θα κάνει ο Δήμος στους κοινόχρηστους χώρους, στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας, και εμείς σε ότι αφορά τους επαγγελματίες συναδέλφους. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο μας και για τα μέλη μας, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει και θα ομορφύνει ακόμη περισσότερο την πόλη μας, κάνοντας την ακόμη ποιο λειτουργική και ποιο προσβάσιμη στους επισκέπτες στα μαγαζιά μας. Σε αυτήν την προσπάθεια βοήθησαν όλοι!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, το Δημοτικό Συμβούλιο, το Επιμελητήριο και προσωπικά τον Πρόεδρο Σταύρο Σπαθή.

Υ.Γ: Δεν θα ξεχάσουμε να δώσουμε Συγχαρητήρια στο μέλος μας Ανδρέα Παντελιό για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Η ΔΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος