Η ΑΕΚ Κεφαλονιάς πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη συγκέντρωση και ανοιχτή προπόνηση στις 8 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου, με δοκιμαστικά, DJ, δωρεάν κεράσματα και σημαντικούς καλεσμένους
Ξεκινά η νέα εποχή της ΑΕΚ Κεφαλονιάς! Ανοιχτή προπόνηση, δοκιμαστικά και μεγάλη γιορτή στο Αργοστόλι
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει ποδόσφαιρο, ψυχαγωγία και άμεση επαφή με τον κόσμο, η ΑΕΚ Κεφαλονιάς δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα της νέας αγωνιστικής περιόδου, καλώντας φιλάθλους, νέους αθλητές και την τοπική κοινωνία να βρεθούν στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση και ανοιχτή προπόνηση της ομάδας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου 2026, στις 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Ανοιχτά δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας
Κεντρικό μέρος της βραδιάς θα αποτελέσουν τα ανοιχτά δοκιμαστικά (tryouts), μέσα από τα οποία η ΑΕΚ Κεφαλονιάς θα αναζητήσει νέους ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.
Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το προπονητικό και διοικητικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και να ενημερωθούν για το όραμα και τους στόχους του συλλόγου.
DJ, δωρεάν κεράσματα και γιορτινή ατμόσφαιρα
Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ Κεφαλονιάς δεν θα έχει μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει live DJ set, καθώς και δωρεάν finger food και refreshments για όλους όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Πώς θα δηλώσουν συμμετοχή οι αθλητές
Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής που έχει αναρτήσει η ομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Έλενα Μητσιάκου στο τηλέφωνο 6937388882.
Ξεχωριστοί καλεσμένοι από την οικογένεια της ΑΕΚ
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους δύο πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία και την πορεία της ΑΕΚ.
Πρόκειται για τον Ανδρέα Δημάτο, Σύμβουλο Επικοινωνίας της UEFA και πρώην Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και τον Γεράσιμο Γασπαρινάτο, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, Διευθυντή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ και συγγραφέα βιβλίων αφιερωμένων στην ιστορία της Ένωσης.
Κάλεσμα προς όλη την Κεφαλονιά
Με σύνθημα «Η ιδέα μας ενώνει – Το μέλλον μας ανήκει», η ΑΕΚ Κεφαλονιάς απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και τους κατοίκους του νησιού να δώσουν το «παρών» στην πρώτη μεγάλη συνάντηση της νέας χρονιάς και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου.



