Διπλή επιτυχία για την Κεφαλονιά στην Πάτρα: Δύο μετάλλια για τις αθλήτριες του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Κεφαλληνίας! (εικόνες)

Με δύο μετάλλια και μια ιδιαίτερα αξιόλογη συνολική παρουσία επέστρεψε από την Πάτρα ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Κεφαλληνίας (ΑΣΟΚ), μετά τη συμμετοχή του στον Πρωταθληματικό Αγώνα Γ΄ Ζώνης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2026.

Ο κεφαλονίτικος σύλλογος εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση από τέσσερις αθλητές, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια δυναμική εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται στον χώρο της σκοποβολής στο νησί.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι Γεράσιμος Αλυσανδράτος, Κορίνα Γκέργκε, Μαρία Δρακάτου και Paul Hayes, εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Κεφαλληνίας.

Στο βάθρο η Κορίνα Γκέργκε και η Μαρία Δρακάτου

Οι σημαντικότερες διακρίσεις ήρθαν από τη γυναικεία παρουσία του συλλόγου.

Η Κορίνα Γκέργκε και η Μαρία Δρακάτου κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας δύο μετάλλια και προσφέροντας στον ΑΣΟΚ μια σημαντική αγωνιστική επιτυχία.

Οι δύο αθλήτριες ξεχώρισαν για τη συγκέντρωση, την ψυχραιμία και την ευστοχία τους, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Θετική παρουσία για ολόκληρη την αποστολή

Πέρα από τις δύο διακρίσεις, ιδιαίτερα θετική ήταν και η συνολική εμφάνιση της κεφαλονίτικης ομάδας.

Η συμμετοχή των τεσσάρων αθλητών ανέδειξε τη συνέπεια και την προσπάθεια του συλλόγου, ενώ, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η παρουσία τους απέσπασε συγχαρητήρια από διοργανωτές και παρευρισκόμενους.

Η νέα αυτή επιτυχία αποτελεί ακόμη μία σημαντική στιγμή για τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Κεφαλληνίας και τους ανθρώπους που στηρίζουν την ανάπτυξη της σκοποβολής στην Κεφαλονιά.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα στην Κορίνα Γκέργκε και τη Μαρία Δρακάτου για την κατάκτηση των δύο μεταλλίων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ