Ο Αλέξανδρος Παρίσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές, όμως, μέχρι την κάλπη όλα μπορεί ν’ αλλάξουν… Διότι, όπως λένε οι γνωρίζοντες, είναι δύσκολο να δημιουργήσει ψηφοδέλτιο…

Η κίνηση του πρώην δημάρχου δεν εξέπληξε κανέναν. Ή μάλλον, εξέπληξε δυσάρεστα τους Αργοστολιώτες. Όταν βλέπουν να ηγείται ενός ψηφοδελτίου ένας παράγοντας που (παρα)έχει τα χρονάκια του, που δεν έκανε έργο στην τελευταία θητεία του και κυρίως, που οι δημότες τον έστειλαν στην αντιπολίτευση στις τελευταίες εκλογές, ε, δεν είναι και το ευχάριστο θέ(α)μα.

Γιατί είναι δύσκολη η απόφαση

Όπως ανέφερε, η «απόφασή μου να διεκδικήσω τον αξίωμα του Δημάρχου για μία ακόμη φορά δεν είναι εύκολη». Ευνόητο είναι ότι δεν θα ήταν εύκολη λόγω των όσων προαναφέραμε. Διότι, είναι αυτονόητο ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης κινδυνεύει να καταποντιστεί στις εκλογές του Οκτωβρίου, αν και εφόσον τελικά κατέλθει.

Γιατί δεν διαφυλάσσει την αξιοπιστια του

Όπως ανέφερε στη συνέχεια «εσείς γνωρίζετε καλά ποιος είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης και τι έχει κάνει για αυτό το νησί». Παλιά ξινά σταφύλια, που θα έλεγε και ο θυμόσοφος λαός μας. Το ζητούμενο είναι τι κάνει ο πρώην δήμαρχος για να διαφυλάξει την αξιοπιστία του…

Και πάμε στην ουσία του πράγματος: Επιτέθηκε εναντίον του νυν δημάρχου, ως όφειλε ένας αντιπολιτευόμενος, όμως, τα όσα ανέφερε δεν έπεισαν.

Κοντολογίς, θα ολοκληρώσουμε το άρθρο με την πετυχημένη ατάκα των ηθοποιών στο «Ευτυχισμένοι μαζί»: «Μεταξύ μας η ταινία δεν… Οι ερμηνείες είναι υποτονικές, το σενάριο μπάζει από παντού, η πρωταγωνίστρια ψιλοφάλτσα, οι χορογραφίες δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, τα ρακόρ χοροπηδάνε..»

Πηγή: kefaloniatimes.gr

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη -Σμύρνη: Γιατί δεν «τράβηξε» η ακτοπλοϊκή – Ζημιές «βουνό» μέσα σε 50 μέρες
Επόμενο άρθρο“Κρυώνεις στην καφετέρια; Πάρε μια κουβέρτα” – Η οικονομική… μόδα ήρθε (αυτή τη φορά) για να μείνει- ΦΩΤΟ